Turnuvada üst tura çıkan ekipler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi geleneksel halı saha futbol turnuvası grup karşılaşmaları önceki gün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Oynanan 45 karşılaşmanın ardından Trexta

Çerkezköy 13.06.2012 22:23:00 0
Turnuvada üst tura çıkan ekipler belli oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen futbol turnuvasında grup karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne oluyor.

 

A GRUBU LİDERİ TREXTA

 

A Grubu’nda Trexta Futbol Takımı oynadığı beş karşılaşmayı kazanarak grubu lider olarak tamamlarken, bir mağlubiyet alan Yünsa Futbol Takımı ikinci, üç galibiyet ve iki mağlubiyet ile dokuz puan toplayan Vastaş Futbol Takımı üçüncü olurken, grubu altı puanla tamamlayan Uğurteks Futbol Takımı ise dördüncü takım olarak üst tura çıktı. Grupta oynadığı karşılaşmaların çoğunu hükmen kaybeden Seikon Futbol Takımı ise grubu son sırada tamamladı.

 

HEMA ENDÜSTRİ’DEN 42 GOL

 

Toplam beş takımın mücadele ettiği B Grubu’nda ise büyük çekişme yaşandı. Attığı 42 golle turnuvanın en golcü takımı olma unvanını kazanan Hema Endüstri Futbol Takımı grupta oynadığı bütün karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılarak 12 puanla üst tura çıkmayı bildi. Tek mağlubiyetini Hema Endüstri Futbol Takımı karşısında alan Polimer Futbol Takımı ise 9 puanla ikinci, Devarge Futbol Takımı altı puanla üçüncü, Hunca Futbol Takımı ise üç puanla grubu dördüncü olarak tamamladı. Grupta oynadığı karşılaşmalarda puan alamayan Samet Kalıp Futbol Takımı ise elendi.

 

MUSSAN İPLİK ELENDİ

 

Turnuvanın C Grubu’nda da beş takım yer aldı. Grubun ve turnuvanın en iddialı ekibi olan Hyosung Futbol Takımı grubu 12 puanla tamamlayarak üst tura lider olarak gitti. Altınyıldız Futbol Takımı ise 9 puanla ikinci, Sateks Futbol Takımı altı puanla üçüncü, bir galibiyet alan Jotun Boya Futbol Takımı ise 3 puanla dördüncü olarak üst tura gitmeye hak kazandı. Oynadığı karşılaşmalarda yalnızca dört gol atıp 38 gol gören Mussan İplik ise puansız son sırada yer alarak elendi.

 

BİR KARŞILAŞMA VAR

 

İnteks Futbol Takımının çekildiği D Grubu’nda da üst tura çıkacak dört takım belli oldu. Oynadığı dört karşılaşmada bir beraberlik ve üç galibiyet alarak grubu on puan ile tamamlayan Bony Futbol Takımı grup lideri olarak üst tura çıkmayı bildi. Turnuvanın daha önce ertelenen karşılaşmasında Tübaş Futbol Takımı ile Almado Futbol Takımı turnuvanın son karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Her iki takımında bir üst turu garantilediği karşılaşmanın ardından D Grubu şekillenecek. Grupta Hema Döküm Futbol Takımı ise dört puanla üst tura çıktı.

 

İLK KARŞILAŞMA SAAT 19.30’DA

 

Oynanan grup karşılaşmalarının ardından üst tur mücadeleleri de belli oldu. Günün ilk karşılaşmasında bugün saat 19.30’da A Grubu birinci Trexta Futbol Takımı ile B Grubu dördüncüsü Hunca Futbol Takımı karşı karşıya gelirken, saat 20.30’da C Grubu birincisi Hyosung Futbol Takımı ile D Grubu dördüncüsü Hema Döküm Futbol Takımı karşı karşıya gelecek. Cuma günü oynanacak diğer karşılaşmalarda ise A Grubu ikinci Yünsa Futbol Takımı ile B Grubu üçüncüsü Devarge Futbol Takımı karşısında galibiyet mücadelesi verirken, Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmada ise Altınyıldız Futbol Takımı Tübaş Futbol Takımı ile Almodo Futbol Takımının mağlubu ile karşı karşıya gelecek.

 

ÜST TUR MAÇLARI SALI GÜNÜ BİTİYOR

 

Cumartesi ve Pazar günü turnuvaya ara verilirken, üst tur karşılaşmaları Pazartesi günü tekrar devam edecek. Günün ilk karşılaşmasında A Grubu üçüncüsü Vastaş Futbol Takımı ile B Grubu ikincisi Polimer Futbol Takımı ile karşı karşıya gelirken, Saat 20.30’da ise C Grubu üçüncüsü Sateks Futbol Takımı ise Tübaş Futbol Takımı ile Almado Futbol Takımının galibi ile mücadele edecek. Turnuvanın üst tur karşılaşmaları ise Salı günü sona erecek. A Grubu dördüncüsü Uğurteks Futbol Takımı ile B Grubu birincisi Hema Endüstri Futbol Takımı ile karşılaşırken, C Grubu dördüncüsü Jotun Boya Futbol Takımı ile D Grubu birinci Bony Futbol Takımı karşılaşacak.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10