Karaağaç Gençlikspor mağlubiyet ile kapattı

Tekirdağ 2. Amatör Küme’de iki grupta oynanan 7 maçta 46 gol filelerle buluştu. Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Barbarosspor’a konuk olurken, rakibi karşısında

Çerkezköy 14.06.2012 21:54:00 0
Karaağaç Gençlikspor mağlubiyet ile kapattı
2.Amatör Küme A ve B Grubu’nda 16.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.
B GRUBU LİDERİ SULTANKÖY
Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor’un mücadele ettiği B Grubu’nda lider Sultanköy Belediyespor saltanatını sürdürüyor. Sezon başından bu yana kurduğu güçlü kadroyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Sultanköy, sezon boyunca gösterdiği performansla adeta parmak ısırtıyor. Bugüne kadar oynadığı tüm karşılaşmalardan 3 puanla ayrılan başarılı ekip haftayı yine 3 puanla kapattı. Yeniçiftlik Belediyespor ile karşılaşan Sultanköyspor rakip filelere 12 gol bıraktı ve maçtan 12-0 galip ayrıldı.
TEMSİLCİMİZ KARŞILAŞMAYA BİR KİŞİ EKSİK ÇIKTI
Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor ise deplasmanda Barbarosspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça 1 oyuncu eksik başlayan Karaağaç Gençlikspor, maçın başından sonuna dek etkisiz bir oyunla Barbarosspor’a boyun eğdi. Aşırı derecede sıcak havada oynanan karşılaşmada oyuncular zor anlar yaşadı. Rakibi Karaağaç Gençlikspor’un 1 kişi eksik olmasını fırsat bilen Barbarosspor, gol perdesini dakika 15’te Tuğrul ile açtı. Gelen golün ardından etkili ataklarla rakibini bunaltan Barbarosspor, dakika 20’de Özay’dan, dakika 25’te Özcan’dan, dakika 35’te Gökay’dan ve 44’te Özay’dan gelen gollerin ardından Barbarosspor, karşılaşmanın ilk yarısını 5-0 önde kapatmasını bildi. İlk yarıda beklenmeyen bir sonuç alan temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor, ikinci yarıya başlayan taraf oldu. İkinci yarıda da etkili oyunuyla rakibinde şok etkisi yaratan Barbarosspor, ikinci yarıda dakika 55’te Taner ile gelen golle birlikte ikinci yarıda gollerine devam etti. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde ise gelişen Barbarosspor atağı Gökay’ın sol çaprazdan attığı şık bir gol ile sonuçladı. Barbarosspor dakika 57’de 7-0 öne geçti. Dakika 63’te Karaağaç Gençlikspor’un gelişen nadir ataklarından birinde Karaağaç Gençlikspor’un golü bulmasını Barbarosspor kalecisi Samet engelledi. Dakikalar 66’yı gösterdiğinde ise Barbarosspor’dan Caner fileleri havalandırarak durumu 8-0’a getirdi. Karşılaşmada dakikalar 70’i gösterdiğinde ise maçın açılış golünü atan Tuğrul, maçın son golünü kaydederek karşılaşmada durumu 9-0’a getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında gol sesi çıkmayınca maçın hakemi karşılaşmanın son düdüğünü çaldı. Karaağaç Gençlikspor’da kötü gidişat devam ediyor.
 SARAY SAHASINDA ÇEKİŞMELİ MAÇ OYNANDI
Grubun diğer karşılaşmasında ise Aşağısevindikspor, Küçük Yoncalıspor’a konuk oldu. Saray Sahasında Pazar günü saat 17.00’da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Küçük Yoncalıspor, rakibi karşısında bulduğu ataklarda birazda şanslı olması sonucunda karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Alınan bu sonuç ile birlikte B Grubu puan tablosunda Küçük Yoncalıspor, aldığı 3 puan ile 7. sıraya yerleşirken, Aşağısevindikspor ise aldığı mağlubiyet sonucu 16. hafta puan tablosunda 5. sıradan 6. sıraya yerleşti.
YILDIZ GENÇLİK İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ
B Grubu’nun bir diğer karşılaşmasında ise Yıldız Gençlikspor ile Çukuryurtspor, Pazar günü saat 17.00’da Ahmet Taner Kışlalı sahasında karşılaştı. Oynanan mücadelede Yıldız Gençlikspor, oyuna etkili başlayarak ilk yarıyı 2-0 önde kapatmasını bildi. İkinci yarıya başlayan Çukuryurtspor etkili ataklar bularak gol arasa da aradığı golü bulamadı. İkinci yarı bulduğu ataklarda goller bulan Yıldız Gençlikspor, karşılaşmadan 4-0’lık bir galibiyet ile ayrılmasını bildi. Yıldız Gençlikspor aldığı bu galibiyet ile ikinci sırada bulunan Çukuryurtspor’un önüne geçerek 17. haftaya 31 puanla ikinci sırada girecek. 30 puanı bulunan Çukuryurtspor ise puan tablosunda 3. sırada yer aldı.
17. HAFTA KARŞILAŞMALARI
2. Amatör Küme B Grubu’nda 16. hafta alınan bu sonuçlar ile tamamlanırken, 17. hafta eşleşmeleri ise şu şekilde; Pazar günü saat 17.00’da Aşağısevindiklispor ile Paşaalanspor, Muratlı Sahasında karşılaşacak. Yeniçiftlik Belediyespor ile Küçük Yoncalıspor karşılaşmasına ise Küçük Yoncalıspor çıkmayacak. Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor ise Karaağaç Sahasında Yıldız Gençlikspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma ise Pazar günü saat 17.00’da başlayacak. Çukuryurtspor ile Sultanköy Belediyespor, Pazar günü saat 17.00’da Saray Sahasında mücadele edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10