Servisten inen gence cip çarptı

Tekirdağ'da 25 yaşındaki genç, personel servisinden indikten sonra bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ 14.06.2012 22:19:00 0
Servisten inen gence cip çarptı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Sultanköy Beldesi'nde bir kargo firmasında çalışan 25 yaşındaki Murat Temel, personel servisinden indikten sonra plakası belirlenemeyen bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

CİP ÇARPTI

 

Kaza, önceki gece saat 22.45'de D-100 karayolu Sultanköy Beldesi mevkiinde meydana geldi. Bir kargo firmasında çalışan ve mesai sonrası evine gitmek için bindiği servis minibüsünden inen Temel'e, İstanbul istikametine giden sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir cip çarptı. Kaza sonrası cipin sürücüsü durmadan kaçarken, çarpmanın etkisiyle havalanan ve bariyerleri aşan Temel, yan yoldaki bir sitenin önüne düştü.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Temel'in öldüğünü tespit etti. Kazayı duyan ve olay yerine gelen Temel'in yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından Murat Temel'in cesedi Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan cipin bulunması için soruşturma sürüyor.

 

HABER MERKEZİ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10