Başsavcı Kalkan ile 2 savcı ve 5 hakimin görev yeri değişti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) açıkladığı 2012 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Çerkezköy’de Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan ile birlikte 2 savcı ve 5 hakimin gör

Çerkezköy 14.06.2012 23:48:00 0
Başsavcı Kalkan ile 2 savcı ve 5 hakimin görev yeri değişti
Çerkezköy Haber - Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Daire Başkanlığı’nın 2012 Yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi AÇIKLANDI.
YAZ KARARNAMESİ AÇIKLANDI
13.06.2012 tarih ve 1547 Sayılı Adli Yargı kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde toplam 2 bin 335 Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcısının atamaları yapıldı.
BAŞSAVCI KALKAN BAYBURT’A ATANDI
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından açıklanan 2012 Yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi’ne göre Çerkezköy’de görev yapan bir cumhuriyet başsavcısı, 2 cumhuriyet savcısı ve 5 hakimin görev yeri değişti. Aralık 2010’daki kararname ile Susurluk Adliyesi Başsavcılığı görevinden Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Erkan Kalkan, son kararname ile Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
ÇERKEZKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA YILMAZ ATANDI
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına ise Uşak Cumhuriyet Savcısı Ali Ulvi Yılmaz atandı.
HARUN AYIK BÜYÜKÇEKMECE’YE ATANDI
Şemdinli davası ile ünlenen ve Kapaklı Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü operasyonlarla da tanınan Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Harun Ayık Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Vasfi Gündoğdu da Gerger Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Hakim Kemal Şengül ise Kayseri Hakimliği’ne atandı
5 HAKİM ÇERKEZKÖY’E VEDA EDECEK
Bir dönem İlçe Seçim Kurulu Başkanlığını da yürüten Hakim Akın Dombaycı, son kararname ile Aydın Hakimliği’ne atanırken, Hakim Orhan Ayaz da Bilecik Hakimliği’ne atandı. Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Pürzan Karahan Balıkesir Hakimliği’ne ve Çerkezköy Hakimi Mustafa Çolaker de Iğdır Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığı’na atandı.
ÇERKEZKÖY’E 3 YENİ SAVCI VE 4 YENİ HAKİM
13.06.2012 tarih ve 1547 Sayılı Adli Yargı kararnamesi ile Delice Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Demirköy Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yolasığmaz ve Akyazı Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken, Eğirdir Hakimi Burhan Barbaros Bozkurt, Bayramiç Hakimi Fatih Özyurt, Pınarhisar Hakimi Jale Kanak ve Aliağa Hakimi Muhsin Gökhan Kayra da Çerkezköy Hakimliği’ne atandı.
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10