“Magma Şehrimizde!”

Yüzde yüz Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticilerinden Oerlikon A.Ş., yıllardır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde

Tekirdağ 17.06.2012 23:37:00 0
“Magma Şehrimizde!”

Çerkezköy Haber - Yüzde yüz Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticilerinden Oerlikon A.Ş., yıllardır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını önceki gün Tekirdağ Güven Ticaret’te yaptı.

 

KAYNAK MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ

 

Tanıtım günü etkinliğinde çeşitli ilçelerden gelen kaynak ustaları ile bir araya gelindi. Oerlikon Türkiye Bölgeler Satış Müdürü Ziya Gücün, Kaynak Uzmanı Halil Karaarslan, Pazar İletişim Temsilcisi İlker Polat ve Tanıtım Temsilcisi Yusuf Kaymak’ın katılımı ile gerçekleşen tanıtım gününde, kaynak ustalarının dertleri dinlenerek onlara çözümler sunuldu ve yeni gelişen kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca endüstri meslek liselerinden gelen öğrencilere kaynak eğitimi verilerek çoğu öğrencinin ilk kez kaynak ile tanışmasını sağlandı. Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak toplam 100 tanıtım gününde 100 kaynak makinesi hediye edecek olan Oerlikon, Tekirdağ tanıtım günü etkinliğinde Güngör Tarım’dan Cumhur Karapilav’a kaynak makinesi hediye etti.

 

HABER MERKEZİ

 

 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10