Her iki okul da yeni eğitim öğretim yılında açılacak

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Çerkezköy' bir okul kazandıran Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz’ü önceki gün ofisinde ziyaret etti. Serkan-Müjgan

Çerkezköy 21.06.2012 22:44:00 0
Her iki okul da yeni eğitim öğretim yılında açılacak

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri Kuzu ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ile birlikte önceki gün Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz’ü ziyaret etti.

HAFTAYA GEÇİCİ KABULÜ YAPILACAK
Hayırsever Serkan Karagöz ve eşi tarafından yaptırılan Serkan-Müjgan Karagöz İş Okulu ve İlköğretim Okulu’nun tamamlandığı sadece doğalgaz çalışmasının yapılacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü İşler “Önümüzdeki hafta okulun geçici kabulü yapılıp okul teslim alınacak. Okul 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitime açılacak” dedi. Serkan Karagöz ve beraberindeki heyetle birlikte okulda da incelemelerde bulunan ve okulu çok beğendiğini söyleyen İşler, Çerkezköy’e bu okulu kazandıran Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz’e teşekkür etti.
YIKILIP YENİ OKUL YAPILMALI
Geçici teslimin ardından okula müdür atamasının yapılacağını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü İşler, “Okul için gerekli sıra, masa gibi malzemeler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından temin edilecek” dedi. İşler, beraberindekilerle birlikte Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nda da incelemelerde bulundu. Okulun yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyleyen İşler, bunun yapılabilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.
OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Tepe’de yeni yapılan ilköğretim okulu ile Hacı Hafri Zümbül Anaokulu inşaatında da incelemelerde bulunan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tepe’deki okulun da 2012-2013 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacağını söyledi.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

0282 726 91 91
0282 747 65 10