Kadastro memurlarına KOM baskını

Çerkezköy’de kadastro müdürlüğünde görevli bazı kişilerin devletin resmi evraklarını maddi menfaat sağlayarak emlakçılara veya bazı kişilere vererek haksız kazanç elde ettikleri iddiası

Çerkezköy 22.06.2012 22:34:00 0
Kadastro memurlarına KOM baskını

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de kadastro müdürlüğünde görevli bazı kişilerin devletin resmi evraklarını maddi menfaat sağlayarak emlakçılara veya bazı kişilere vererek  haksız kazanç elde ettikleri iddiası üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM şubesince operasyon başlatıldı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çerkezköy’deki rüşvet operasyonu ile ilgili Çerkezköy Kadastro Müdürlüğünde memur olarak çalışan Z.A (58) , M.D (61), O.D (22) ve Muhtar Y.B’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, devlete ait özel bilgileri para karşılığında satmak, çalıştığı kurumun özel haritalarını bilgisayar ortamında dışarıya çıkarmak suçlamalarıyla düzenlen dosya ve kamera kayıtları ile Cumhuriyet savcılığına çıkarıldı. Şüpheliler, Cumhuriyet savcılığınca yapılan sorgulama ve incelemenin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10