AK Partililer esnaf ve vatandaşları dinledi

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği esnaf ziyaretleri devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ Halkla İliÅ?

Çerkezköy 24.06.2012 23:35:00 0
AK Partililer esnaf ve vatandaşları dinledi

Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretlerine önceki gün İnan Sokak’ta devam etti.

 

ERTEM VE PARTİLİLER, VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

İlçe teşkilatının düzelediği ziyaretler kapsamında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ Halkla İlişkiler İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mehmet Ferit Ertürk, Mali İşler Birim Başkanı İrfan Ak, Yerel Yönetimler İlçe Teşkilatı Başkanı Vahdet Akın ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İnan Sokak’taki esnafları ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, esnafları ve vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

SPOR ALANINI SORDU

 

Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Sakini Gültan Dumanlar, İnan Sokak’ın arkasındaki spor alanının ne zaman faaliyete geçeceğini sordu. Soru üzerine Ali Ertem de “Oralara alınacak spor malzemelerinden haberimiz var. Sipariş verdik en yakın zamanda malzemeler gelecek ve spor alanı faaliyete girecek” dedi.

 

Piyasada para yok.

 

İnan Sokak’ta esnaflık yapan Oktay Kaya da piyasada nakit sıkıntısının olduğunu belirterek “Piyasada para yok. Sipariş alıyoruz ama ödemesi yapılamıyor bu konuda biraz sıkıntılıyız. Sipariş ve satış konusunda problemimiz yok fakat müşteriden zamanında paralarımızı alamıyoruz” dedi. Bu tür sıkıntıların zaman zaman yaşandığını belirten Başkan Ertem de bu sıkıntıların sona ermesi temennisinde bulundu. Ertem ve beraberindeki partililer daha sonra bir kahvehanede oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10