Kazaların önlenmesi için ortak çalışma

Tekirdağ’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye, kazaların önlenmesini sağlamak için ortak çalışma yürütüyor.

Tekirdağ 24.06.2012 23:51:00 0
Kazaların önlenmesi için ortak çalışma

Çerkezköy Haber - Tekirdağ’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Belediye, kazaların önlenmesini sağlamak için ortak çalışma yürütüyor.

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLE ORTAK ÇALIŞIYORUZ

 

Belediye olarak gerek şehir içi gerekse çevre yollarında vatandaşların yol güvenliği ve sürüş emniyetini artıracak projelerde Emniyet Müdürlüğü ile beraber çalıştıklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Bu projelerin ana amacı can ve mal kayıplarını azaltmaktır. Denetim, eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları arttıkça trafikten kaynaklanan kayıplarımız ve üzüntülerimizin de azalacağına inanıyorum” dedi.

 

10 AYRI YERE KAMERA KURULACAK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ulaşımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ise, çevre yolları ile şehir içi trafik akışının birlikte değerlendirilmesi için 10 ayrı yerde yeni kamera sistemlerinin kurulması için çalışma planlandığını, bu amaçla Emniyet Müdürlüğü ile beraber çalışıldığını, projenin kabulü ve gerçekleşmesi halinde Mobese sistemine entegre edileceği ve Emniyet Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumluluğunda işletileceğini söyledi. Çalışmanın, Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü tarafından devam ettirildiği belirtildi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10