Yaz spor okulu çalışmalarını sürdürüyor

Çerkezköyspor Kulübü voleybol ve basketbol branşlarında açtığı yaz okulunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 7 yaş ve üzeri öğrencilere yönelik açılan ve Halit Narin Teknik ve EndÃ

Çerkezköy 28.06.2012 17:43:00 0
Yaz spor okulu çalışmalarını sürdürüyor

Çerkezköyspor’un bu yıl ilk kez düzenlediği yaz spor okulları basketbol ve voleybol branşlarında çalışmalarına başladı.

 

ÇALIŞMALAR ÜÇ GÜN DEVAM EDİYOR

 

Bir hafta önce çalışmalar hakkında bilgiler veren Kurs öğretmeni Serhat Alışkın” Yaz okulumuzda 7 yaş üzeri öğrencilerine haftanın üç günü eğitimler vermeye çalışıyoruz. Yaz okulu kayıtlarımızda devam ediyor. 70 TL olan kurs ücretine öğrencilerin servis ücretleri de dahildir” diye konuştu.

 

ALT YAPIYA SPORCU YETİŞTİRİYORUZ

 

Çalışmaların Halit Narin Metem Lisesi’nde devam ettiğini ifade eden Alışkın “Birsen Çelebi öğretmenimiz ile çocuklarımıza temel teknik çalışmaları konusunda bilgiler veriyoruz. Hedefimiz Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı alt yapısına sporcu yetiştirmektir. Ayrıca, öğrencilerimizin tatillerini hem eğlenerek hem de spor yaparak en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz” dedi.

 

KULÜP VE VELİLER HEM FİKİR

 

Çerkezköyspor Kulübünün bu sene ilk defa düzenlediği yaz spor okulu çalışmalarına Çerkezköylülerin ilgi göstermesi beğenilen unsurlar arasında yer aldı. Çocuklarının spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerini destekleyen veliler, ayrıca çocuklarının ileri ki zamanlarda Çerkezköyspor Kulübüne bağlı voleybol ve basketbol branşlarında oyuncu olabilme fırsatlarının da farkında. Çerkezköyspor Kulübü ve yaz spor okuluna katılan çocukların velililerin yaz spor okulunun faydalarının ve çocuklar içinde yazın bir uğraş olarak görülmesi konusunda hem fikir oluşları, yapılan aktivitenin her yaz sezonunda yapılacağının sinyallerini verir gibi.

 

BİTMEK BİLMEYEN ENERJİLERİ VAR

 

Yaz spor okulunda mutlu olduklarını belirten çocukların en büyük hedeflerinden biri de Çerkezköyspor Kulübüne bağlı basketbol ve voleybol takımlarında forma şansı bulmak. 7 yaş ve üzeri öğrencilerin sabah saat 10.00’dan saat 12.00’a kadar Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda yaptıkları sportif faaliyetlerde çalıştırıcıları Birsen Çelebi ve Serhat Alışkın ile keyifli saatler geçirdikleri görüldü. Öğrencilerin bitmek bilmeyen enerjileri de hocalarının yüzlerini güldürür nitelikteydi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10