Ordu, doğrudan teminleri mercek altına aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni uygulanmaya başlayan ‘Doğrudan temin alımlarının internet sitesi aracılığı ile duyurulmas?

Çerkezköy 29.06.2012 00:17:00 0
Ordu, doğrudan teminleri mercek altına aldı

SÖZDE İHALELER ŞEFFAF YAPILIIYORDU

 

 Basın toplantısında “Çerkezköy halkına çağrı yapıyoruz” diyerek başlayan Mustafa Ordu, “Bu şartlarda kim Ali Ertem’e ve yönetimine saygı duyuyorsa onlara sesleniyorum. Ali Ertem daha önce yaptığı açıklamalarda bütün ihalelerimiz şeffaftır dedi. Kimi kandırıyorsun? Bugün yapılan doğrudan teminle resmen ihaleye fesat karışmıştır. Ben bu ihalenin suç olduğunu ve bu konuda gerekli merciler nezdinde suç duyurusunda bulunacağımı söylüyorum” diyerek davetiye’yi dava konusu yapacağını belirtti.

 

APAR TOPAR KÖYLERE GİTTİLER.

 

 Partilileri ile geçtiğimiz günlerde köy ziyaretlerine gittiğini anımsatan Ordu, “Bir gün sonra AK Parti de heyet halinde Belediye Başkanı ve İlçe başkanları ile birlikte apar topar köylere gittiler. Bunu yapacaklarını biliyorduk. Bizce bu kendi seçmenine bir hakarettir. En azından İl Genel Meclis Üyeleri var. Onları alıp gitmeleri lazımdı ama bunu da yapmadılar” diye konuştu. 

 

ÇİFTÇİMİZ SARAYA GİTMEK ZORUNDA MI?

 

 Kapaklıdaki buğday alım ambarının kaderine terk edilerek çürümeye yüz tuttuğunu bundan sadece devletin bir kurumunun değil Çerkezköy çiftçisinin de olumsuz etkilendiğini söyleyen Mustafa Ordu, AK Partili yöneticileri milletin malını peşkeş çekmekle ve devletin malını çürümeye terk etmekle suçladı. Çerkezköy çiftçisinin buğdayını Kapaklı’da ofise teslim etmek yerine 30 kilometre uzakta olan Saray’a götürmek zorunda kaldığını söyleyerek bunun bölge çiftçisine yapılan bir zulüm olduğunu belirten Ordu, “AK Parti yetkilileri ise bu durumu görmezlikten geliyor. Buradaki ofisimiz çürürken Çerkezköy çiftçisi hasadını oraya götürmekle hem zaman hem de maddi açıdan zarar görüyor. Çiftçimiz Saray da bazen birkaç gün sırada beklemek zorunda kalıyor” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı ve Ziraat Odası Başkanına seslenen Ordu, “Derhal Kapaklı’daki buğday alım ofisini açıp Çerkezköy Çiftçisinin hasadını oraya götürmelerini sağlayın” dedi ve AK parti yöneticilerini kamudan ve kamuoyundan uzak yaşadıklarını ifade etti.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10