Kaplan’dan ilginç iddia: “AK Parti’nin yüzde 75’i MHP kökenlidir”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak en önemli hedeflerinin önümüzdeki mahalli seçimleri kazanmak olduğunu söyleyen MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, bundan sonraki süreçte daha birleştirici ve daha uzlaştÄ

Tekirdağ 29.06.2012 01:15:00 0
Kaplan’dan ilginç iddia: “AK Parti’nin yüzde 75’i MHP kökenlidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tekirdağ 10’ncu İl Başkanlığı Kongresi’nde kendisini destekleyen ilçe teşkilatlarına düzenlediği teşekkür ziyaretleri kapsamında önceki gün Çerkezköy’e geldi.

 

HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLERİ KAZANMAKTIR

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi’nin hem istişare toplantısı yapmak hem de teşekkür etmek için ilçeleri tek tek dolaştığını söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, en önemli hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimleri kazanmak olduğunu belirtti. İl yönetimi ile bu konuda görüş alışverişinde bulunacaklarını söyleyen Mustafa Ordu, “Türkiye genelinde iç politikanın durumu ortadadır. İnşallah halkımızın da yardımı ile içinde bulunduğumuz bu çalkantılı durumun üstesinden geleceğiz” dedi.

 

HERKES DÜŞÜNCESİNİ PAYLAŞACAK

 

İl Başkanı Enez Kaplan ve il yönetiminin partililerin görüşlerini dinlemek için geldiğini anımsatan Ordu, “Herkes düşüncesini açık ve net bir şekilde paylaşacak. Burada bulunan herkesin hedefi MHP’nin ve Türkiye’nin başarıyı yakalamasıdır” diye konuştu.

 

DAHA UZLAŞTIRICI OLMALIYIZ

 

MHP Tekirdağ 10. Olağan Kongrenin başarılı bir şekilde tamamlandığını ve yeni yönetimin oluşturulduğunu söyleyen MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, “İlçe Başkanımızın da söylediği gibi önümüzde mahalli seçimler var. Hemen akabinde de ülkemizi Cumhur Başkanlığı seçimleri bekliyor. Parti olarak bundan sonraki süreçte daha birleştirici, daha uzlaştırıcı olmak zorundayız. Buraya benim göremediğim, sizlerin daha iyi gördüğü konularda fikirlerinizi dinlemek için geldim” dedi.

 

YÜZDE 75’İ ESKİ MHP ÜYESİDİR

 

İl Yönetimi olarak ilçe teşkilatlarından çalışma programlarını talep ettiklerini belirten Kaplan, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde seçimler için en hazır görünen ilçenin Çerkezköy olduğunu gördük. Bu nedenle İlçe Başkanımı kutluyorum” dedi. Parti olarak hiç kimseyi kaybetme lükslerinin olmadığını ifade eden Enez Kaplan, “Fakat bizim ve partimizin aleyhine propaganda yapanlara da verecek cevabımız her zaman vardır” diye konuştu. Partiden çeşitli nedenlerle ayrılan eski üyelere de kapılarının açık olduğunu kaydeden Kaplan, “Bugün AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nin yüzde 75’i MHP kökenlidir. Bundan sonra kendi üyelerimizi başka partilere kaptırmak istemiyoruz. Bu bağlamda eski üyelerimize de kucak açmak istiyoruz” dedi.

 

BÜYÜK LİDER OLARAK ADLANDIRILAMAZ

 

Hükümetin Suriye’ye karşı izlediği politikanın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından desteklendiğini söyleyen Kaplan, “Genel Başkanımızın da belirttiği gibi Misak-ı Milli sınırlarımızı bölmek isteyenlere karşı hükümetin alacağı her türlü kararda destekçi olacağız. Fakat önceliğimiz kendi içimizi temizlemek olmalı. Önce kandil temizlenmeli” dedi. Kaplan konuşmasının sonunda, “Askerinin başına çuval geçirilirken, polisi öğretmeni doktoru kaçırılırken sessiz kalanlar ‘Büyük Lider’ olarak adlandırılamaz” dedi. MHP Tekirdağ İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Muzaffer Destereci, Av. Murat Öztürk, Mahmut Şeref Tufan, Şenol Babayiğit, Osman Güneykaya ve Bayram Umut da MHP İl Başkanı Enez Kaplan’a Çerkezköy ziyaretinde eşlik etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10