4. Etap Altyapı çalışmaları başladı

Çorlu Belediyesi’nin 4. etap altyapı çalışmaları Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi 18. Sokak’ta düzenlenen törenle başlatıldı.

Çorlu 29.06.2012 18:58:00 0
4. Etap Altyapı çalışmaları başladı

Çerkezköy Haber - Çorlu Belediyesi’nin 4. etap altyapı çalışmaları Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi 18. Sokak’ta düzenlenen törenle başlatıldı.

 

TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Temel atma töreninin açılışında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Bugüne kadar 42 bin 600 metre içme suyu, 44 bin metre kanalizasyon, 13 bin metre yağmur suyu şebekesi yaptık. Hızla büyüyen ve hızla göç alan şehrimiz için belki yeterli olmayan ama önemli bir adımdır. Bugün Havuzlar Mahallesi vatandaşlarımızın uzun zamandan beri beklediği kanalizasyon hizmeti için temel atıyoruz. Yapacağımız çalışma sonucunda Orhan Kemal, Orhan Bey ve Doktor Sadık Ahmet Cadde ve Sokaklarını kapsayan bu çalışmayla 144 adet bina, 237 bağımsız birim olmak üzere yaklaşık bin 500 kişiye hizmet vereceğiz” dedi.

 

PERSONELLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Dağlıca’da yaşanan terör saldırısını da kınayan Başkan Dalgıç, şehit askerlere Allah’tan rahmet diledi. Konuşmasının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum yüklenici firmanın “İş Güvenliği ve Sağlığı” alanında eğitim gören personelinin sertifikalarını verdi. Sertifika töreninin ardından program kurban kesimi ile devam etti. Daha sonra iş makineleriyle altyapı çalışmalarının başlatıldığı alanda kurbanlık koç kesildi. Temel atma törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ve ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, belediye personeli, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10