Metal fabrikasında korkutan yangın

Veliköy Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Alyıldız Metal Sanayi Ltd Şirketi’nde önceki gün saat 17.20 sıralarında yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik ça

Çerkezköy 2.07.2012 21:11:00 0
Metal fabrikasında korkutan yangın

Çerkezköy Haber - Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangında bir fabrika dumanlara teslim oldu.

 

KARA DUMANLAR YÜKSELDİ

 

Edinilen bilgiye göre; Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Alyıldız metal Sanayi Limited Şirketi’nde önceki gün saat 17.20 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında dumanlar bir anda fabrikanın büyük bir bölümünü sararken, yangına ilk olarak Veliköy İtfayesinin yanı sıra ,Kızılpınar Belediyesi İtfaiye Ekipleri müdahale etti. Daha sonra  Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekibi,Kpaklı Belediyesi İtfaiye Ekibi ,Çerkezköy OSB itfaiye ekibi ve Büyükyoncalı Belediyesi itfaiye ekibi de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

 

ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

 

Patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışması sonucu söndürülürken, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ – Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10