İşletme Müdürlüğü şampiyon oldu

Tredaş 6.Bahar Futbol Turnuvası oynanan final karşılaşmalarının ardından tamamlandı. Final maçında Tekirdağ İşletme Müdürlüğü rakibi Mobil Ekip’i penaltı atışları sonucunda mağl

Tekirdağ 3.07.2012 19:49:00 0
İşletme Müdürlüğü şampiyon oldu

18 Mayıs tarihinde Genel Müdür Yusuf Balkan’ın başlama vuruşuyla yapılan ve TREDAŞ bünyesinde çalışanlardan oluşan 12 takımın kıyasıya mücadele ettiği Tredaş Halı Saha Bahar Turnuvası önceki gün oynanan final karşılaşmasının ardından tamamlandı. Rakiplerini mağlup ederek finale yükselen Tekirdağ İşletme Müdürlüğü Futbol Takımı ve Mobil Ekip Futbol Takımı final karşılaşmasında müthiş bir mücadele örneği sergiledi.

 

DERECEYE GİRENLERE KUPALARI TAKDİM EDİLDİ

 

Karşılaşmanın her iki devresinde atak futbol oynayan ekiplerin mücadelesinde galip çıkmadı. Şampiyonu belirleyecek penaltı atışlarında ise rakibine üstünlük sağlayan Tekirdağ İşletme Müdürlüğü Futbol Takımı rakibini mağlup ederek turnuvayı birinci olarak tamamladı. Çalışanların büyük ilgi gösterdiği şampiyonluk maçında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Turnuvada üçüncü olan Sel İnşaat Futbol Takımının kupasını İdari ve Sosyal İşler Müdürü Ercan Yücetaş, ikinci Mobil Ekip Futbol Takımının kupasını Tekirdağ İşletme Müdürü Turan Avcı, şampiyon Tekirdağ İşletme Futbol Takımının kupasını ise İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Cafer Varol verdi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10