Emniyet Müdürlüğü’nde 22 terfi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye yükselen 22 personel için önceki gün terfi töreni düzenlendi.

Tekirdağ 3.07.2012 21:02:00 0
Emniyet Müdürlüğü’nde 22 terfi

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından bir üst rütbeye yükselen 22 personel için önceki gün terfi töreni düzenlendi.

 

‘TERFİ TÖRENLERİ ÖNEMLİ’

 

Terfi töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, rütbe alan polis memurlarının sorumluluklarının daha da artacağını söyledi. Terfi törenlerinin önemine dikkat çeken Vali Kemelek, “Türk polis teşkilatı anayasa ve kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin can ve mal güvenliğini sağlamak gibi bir görevle yükümlüdürler. Bunu yerine getirirken de tüm kanunlara uymak durumundadırlar. Polis teşkilatımız bu anlamda zor bir görev üstleniyor. Aynı zamanda çok riskli görevlerde bulunuyorlar. Zaman zaman görev esnasında, görev kazası geçiriyorlar veya şehit oluyorlar. Polis teşkilatımızdan şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan sabır diliyorum. Güvenliğimizi sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

‘22 PERSONELİMİZ BİR ÜST RÜTBEYE TERFİ ETTİ”

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz da, Tekirdağ il Emniyet Müdürlüğünde görevli 22 polisin bir üst göreve terfi ettiğini söyledi. Terfi eden personelin sorumluluklarının bir kat daha arttığını ifade eden Yılmaz, “Emniyet genel müdürlüğü kurullarının almış oldukları kararlar doğrultusunda, müdürlüğümüzde görev yapan 22 personelimiz bir üst rütbeye terfi etmiştir. Terfiler bir bakıma yapılan çalışmaların ödüllendirildiği gibi, alınan her rütbede, omuzlardaki sorumluluk bir kat daha artmaktadır. Mesleğe girdiğiniz günden bugüne kadar, meslekteki disiplin ve yapmış olduğunuz çalışmalar göz önüne alınarak terfi komisyonunda değerlendirilmiş, bu değerlendirme sonucunda hak ettiğiniz rütbeye gelmiş bulunmaktasınız” diye konuştu.

 

RÜTBELERİ TAKILDI

 

Konuşmalarının ardından Vali Zübeyir Kemelek, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ömer Faruk Küçük, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel tarafından, terfi eden polislere rütbeleri takıldı.

 

2 MÜDÜR, 1. SINIF EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YÜKSELDİ

 

Mücahit Dürük ve Leyla Az 2. sınıf Emniyet Müdürü rütbesinden 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine, Hasan Bozkurt, Oktay Durmuş, Emir Bilget 3. sınıf emniyet müdürü rütbesinden 2. sınıf emniyet müdürü rütbesine yükseldi. Yılmaz Arslan, Serkan Üstün, Harun Özdemir, Müjdat Güngör, Recai Yavaşça, Kadir Yıldırım, Metin Keseci, Murat Ogan, Hüseyin Balantekin, Behçet Alkan, Fahrettin İlker, 4. sınıf emniyet müdürü rütbesinden 3. sınıf emniyet müdürü rütbesine yükseldi. Nadir Arıkan, Metin İlter, Cüneyt Aydın emniyet amirliği rütbesinden 4. sınıf emniyet müdürü rütbesine, Tolga Güven başkomiser rütbesinden Emniyet Amiri rütbesine, Cavit Yılmaz, başkomiser rütbesinden emniyet amiri rütbesine ve Bilgin Bektaloğlu komiserlikten başkomiserlik rütbesine terfi etti.

 

Haber / Meryem GÜNEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10