Emniyet Müdürü Yırtar Şarköy’e atandı

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek tarafından imzalanan kararname ile Tekirdağ’da Muratlı ve Malkara dışındaki tüm ilçe emniyet müdürlerinin görev yeri değişti. İç İşleri Bakanı İdris Naim Å

Çerkezköy 4.07.2012 22:19:00 0
Emniyet Müdürü Yırtar Şarköy’e atandı

Çerkezköy Haber - İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kapaklı Ordulular Derneği tarafından düzenlenen pikniğe katılmak üzere Haziran ayı sonunda Çerkezköy’e gelmişti. Bakan Şahin’in Çerkezköy’e gelişinin ardından kısa süre sonra yapılan atamalarla Tekirdağ’da 6 ilçe emniyet müdürü ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ndeki birçok şube müdürünün görev yeri değişti.

GÜVENLİK ŞUBE MÜDÜR İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ YARDIMCILIĞINA ATANDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Dr. Atalay Bahar’ın yerine Kocaeli’nden Nezir Özcan atanırken, İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Nail Sarvan da Saray İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atandı. Sarvan’dan boşalan Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne de Göksel Fen atandı. İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevine Mehmet Adalı atanırken, Eğitim Şube Müdürlüğü’ne de Yusuf Özgen atandı. Yapılan son atamalarla Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü görevine Yılmaz Aslan atanırken, Şarköy Emniyet Müdürü Hüseyin Duman da Pasaport Şube Müdürlüğü görevine atandı. Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü görevine de Ekrem Gülen atandı.

YIRTAR ŞARKÖY’E ATANDI

1993 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra 1993-1997 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görev yapan, 1999-2002 yılları arasında TBMM Başkanı Yıldırım Akbulut ve Ömer İzgi’nin koruma ekip amirliğini yapan, 2002-2005 yıllarında Almanya’da Frankfurt Başkonsolosluğu Güvenlik Ateşeliği’nde görev yapan, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığı’nda 6 ay görev yaptıktan sonra 2005 yılında Kahramanmaraş’a tayin olan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde Çocuk Şube; Önleyici Hizmetler; Trafik Tescil ve Denetleme ile Asayiş Şube Müdürlüklerinde görev yapan, ardından Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevini yürütürken bir yıl önce Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Yırtar, yapılan atamalarla Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.
 OGAN, SARAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI
 Bir dönem Çerkezköy’de de görev yapan Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanırken, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürü İsmail Bahri Şardağı atandı. Bir dönem Çerkezköy’de de görev yapan Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanırken, Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine de Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Balantekin atandı. Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine İzmir’den Atanur Aydın atanırken, bir dönem Çerkezköy’de de görev yapan Çorlu Havaalanı Şube Müdür Yardımcısı Murat Ogan da Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Marmara Ereğlisi İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine de Mehmet Önal atandı.
 2 EMNİYET MÜDÜRÜNÜN GÖREV YERİ DEĞİŞMEDİ
 Bir dönem Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan ve terfi ettikten sonra Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aytekin Uyar ile Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan’ın ise görev yeri değişmedi.
 ÇERKEZKÖY’E KOCABIÇAK ATANDI
 Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine ise Tekirdağ Merkez’de görev yapan Murat Kocabıçak atandı.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10