“Çerkezköy ve Kapaklı bizim için kutsal topraklar”

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Anadolu İplik ve Tekstil Fabrikası’nda dün kan bağışı kampanyası düzenlendi. Saat 12.30’da başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden kampanya k

Çerkezköy 11.07.2012 21:16:00 0
“Çerkezköy ve Kapaklı bizim için kutsal topraklar”

 Çerkezköy Haber - Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Anadolu İplik ve Tekstil Fabrikası’nda dün düzenlenen kan bağışı kampanyasında, yöneticiler ve çalışanlar kan bağışında bulundu. Çorlu Kızılay Kan Merkezi’nden gelen doktor Ahmet Öztürk, hemşireler Devrim Özkan, Selvi Çoban ve organizatör Esen Düzdar’dan oluşan ekip tarafından düzenlenen kampanya kapsamında 12.30-16.30 saatleri arasında 15 ünite kan toplandı. Fabrika yöneticilerinden Mehmet Erdoğan ve Personel İdare İşleri Şefi Ferhat Aykol da kan bağışında bulundu.

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI HALKI DUYARLI
Ramazan ayında da kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini belirten Dr. Ahmet Öztürk, oruç tutanların kan bağışında bulunmaması gerektiğini belirtti. Kan toplama çalışmasının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Öztürk “Daha önce de birkaç fabrikalardan kan bağışı aldık. Bu anlamda Çerkezköy ve Kapaklı’daki vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Çerkezköy ve Kapaklı bizim için kutsal topraklardır” dedi. 
“YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYORUZ”
Daha önce Trakya Birlik Fabrikası, Bilkon Tekstil ve başka birçok fabrikadan kan topladıklarını ifade eden Organizatör Esen Düzer de “Fabrika yönetiminin ve işçilerinin kan bağışı yapma isteği doğrultusunda geldik. Bu aralar, önümüzdeki Ramazan ayını da dikkate alarak yoğun bir tempoda çalışıyoruz” dedi. Kan bağışının acil bir ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Düzen, 15 Temmuz Pazar günü Çerkezköy Belediye önünde ve 19 Temmuz’da da Kapaklı Beldesi eski belediye binası önünde kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.
“YİNE KAN VERMEK TALEBİMİZ OLACAK”
Anadolu İplik ve Tekstil Fabrikası ortaklarından Mehmet Erdoğan da, fabrika olarak Kızılay’a kan verme talebinde bulunduklarını belirterek “Yaklaşık 250 çalışanımız kan bağışında bulunmak istiyordu. Fakat havaların sıcak olması nedeniyle sadece 15 kişi kan bağışında bulunabildi. Önümüzdeki günlerde kan vermek için yeniden talepte bulunacağız. Umuyorum bu kan bağışı duyarlılığımız diğer fabrika ve işyerlerine de örnek olur” dedi.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK 

0282 726 91 91
0282 747 65 10