Kuran kursu öğrenciler kahvaltıda buluştu

Şelale Park İşletmecisi Tuncay Demir, 180 Kuran Kursu öğrencisini dün düzenlediği kahvaltıda ağırladı.

Çerkezköy 11.07.2012 21:18:00 0
Kuran kursu öğrenciler kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Haber- Hacı Fahri Zümbül Camii Kuran Kursu öğrencileri ve Merkez Kız Kuran Kursu öğrencileri Şelale Park işletmecisi Tuncay Demir tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

 

SİZLER İÇİN EN GÜZEL TATİL

 

Kahvaltıda çocuklara hitaben bir konuşma yapan Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, “Müslüman ailelerin çocukları olarak sizler Kuran’ı ve İslam’ı öğrenmek için Kuran Kurslarında bir araya geldiniz. Bu kursların sizlere, ailenize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bu kurslar sizler için güzel bir imkandır. Güzel bir tatildir. Tatil yalnızca bir yerlere gitmek demek değildir. Kardeşlerinizle bir arada bulunmanız sizler için en güzel tatildir” dedi. Müftü Emin, öğrencileri bir araya getiren öğretmenlere ve kendilerine kapılarını açan Şelale Park İşletmecisi Tuncay Demir’e de teşekkür etti. 

 

SAĞLAM NESİLLER YETİŞMELİ

 

Türkiye’nin en büyük ihtiyacının ‘sağlam nesiller’ olduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Türkay Karakaş da, “Ülkemizde dini bütün, imanı ve ahlakı kuvvetli nesiller yetişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür kurslar sayesinde de çocuklarımızın çok daha iyi bir şekilde yetişeceğine inanıyorum” dedi. Karakaş, başta Tuncay Demir olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.  

 

PROFESYONEL DİNİ EĞİTİM ALIYORLAR

 

Kahvaltıya katılan öğrencilerin ilköğretim öğrenci grubunda olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan ise, öğrencilerin Kuran Kurslarında, okullarda aldıkları dini eğitimi daha profesyonel bir şekilde aldığını belirterek “Bütün öğrencilerimizin ülkemize hayırlı birer evlat olmasını temenni ediyorum” dedi.   

 

180 ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI

 

Hacı Fahri Zümbül Camii Kuran Kursu öğrencileri ve Merkez ız Kuran Kursu öğrencileri için düzenlenen kahvaltıya, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Türkay Karakaş, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın yanı sıra AK Partili İl Genel Meclis üyeleri Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin, Hacı Fahri Zümbül Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nadi Atar da katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10