“Yardımlar yerlerine ulaştırılacak”

Türk Hava Kurumu tarafından geçmiş dönem fitre ve zekatlarından elde edilen gelirin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) payına düşen yüzde 50’lik bölümü olan 9 bin 733 TL’lik çek, i

Çerkezköy 11.07.2012 21:23:00 0
“Yardımlar yerlerine ulaştırılacak”

 Çerkezköy Haber - Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile Şube Saymanı Rabia Ersoy, dün saat 14.00’da Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti.

 

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Türk Hava Kurumu’na fitre ve zekat yardımında bulunan vatandaşlara teşekkür ederek, toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını belirtti. THK faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Bayhan, çalışmalar kapsamında her türlü yardıma hazır olduklarını ifade etti.

 

YARDIMLARIN YARISI SYDV’YE

 

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül de geçtiğimiz dönem 19 bin 466 TL fitre ve zekat toplandığını belirterek, “Fitre ve Zekatlardan toplanan toplam gelirin yüzde 50’si Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na, yüzde 4’ü Kızılay’a, yüzde 3’ü Çocuk Esirgeme Kurumu’na, yüzde 3’ü Diyanet İşleri’ne ve yüzde 40’ı da THK’ya pay ediliyor” dedi.

 

YARDIMLAR SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

 

SYDV payına düşen 9 bin 733 TL’lik çeki, ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacı ile Kaymakam Bayhan’a teslim eden Zümbül, “Kaymakamımızın yardım konusundaki çalışmalarını beğeni ile takip ediyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bundan sonra da kurumumuza fitre ve zekat yardımında bulunur” diye konuştu. Zümbül, THK’ya olan güvenlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10