Camiler Ramazan’a hazırlanıyor

Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunm

Tekirdağ 12.07.2012 22:49:00 0
Camiler Ramazan’a hazırlanıyor

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere İl Müftüsü Mahmut Gürlen’i ziyaret etti.

 44 CAMİ TEMİZLENDİ

Tekirdağ merkezde bulunan 44 caminin temizliğini gerçekleştiren Tekirdağ Belediyesi’ne teşekkür eden İl Müftüsü Mahmut Gürlen, cami temizliğinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Vekili Ali Kılıç da Ramazan Ayı öncesi cami temizliklerinin tamamlandığını, Tekirdağ Belediyesi olarak yapabilecekleri diğer konularla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Başkan Vekili Ali Kılıç ve Başkan Yardımcısı Rüya Yılmaz, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ile birlikte Eski Cami’de incelemelerde bulunarak camide eğitim gören kuran kursu öğrencileri ile sohbet etti.

Haber / Türker ÖZKAN  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10