Çerkezköy’e Demirdöküm vip servisi

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektörünün lider markalarından Demirdöküm Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Kurumsal kiml

Çerkezköy 12.07.2012 22:54:00 0
Çerkezköy’e Demirdöküm vip servisi

Çerkezköy Haber - Demirdöküm firması 58. kuruluş yılında yeniliklere ve ilklere imza atmaya devam ediyor. Türkiye çapında sektörün en yaygın servis ağına sahip olan Demirdöküm, bu ağa Çerkezköy’ü de ekledi.

 

AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 

Demirdöküm, Çerkezköy yetkili servisi Altıntaş Ticaretin yenilenen yüzünü önceki akşam düzenlenen bir törenle halka tanıttı. Fevzipaşa Mahallesi Türkay Sokak’ta önceki akşam saat 21.00’da düzenlenen açılışa Vaillant Group Türkiye Sorumlusu Christoph M.Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

“ÖNEMLİ VE BÜYÜK DEĞİŞİMLER”

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Vaillant Group Türkiye Sorumlusu Christoph M.Grosser, kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışı ile birleştirdiklerini ifade ederek, Demirdöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını belirtti. Demirdöküm’ün Türkiye genelinde sektöründe en yaygın servis ağına sahip olduğunu söyleyen Grosser, “Başarılı olmak için kaliteli ürünleri kalite servis anlayışıyla tüketicilere sunmak şart” dedi.

 

“HEDEF: HAYRAN BIRAKMA”

 

Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila da, Demirdöküm’deki değişim rüzgarından etkilenen yetkili servislerin yeni servis modelini yansıtan ve tüketicilere en iyi hizmeti verecek şekilde oluşturulan yeni hizmet anlayışı ve yeni yüzleri ile tüketicilerle buluşmaya devam ettiklerini belirtti. Demirdöküm olarak 58 yıldır Türkiye’de lider ve öncü firma olduklarını ifade eden Babila “Ancak lider ve öncülüğün çok temel desteği var. Bu başarının sırrı satış sonrası hizmet ve servislerimizdir. Müşterilerimizin istekleri her geçen gün artıyor. Demirdöküm olarak hedefimiz her müşterimizi vip olarak hayran bırakmaktır. Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz” dedi.

 

İŞLETMEYİ GEZDİLER

 

İşletmeciliğini Vedat Özmen ve Recep Mümtaz Altıntaş’ın yaptığı Demirdöküm Çerkezköy yetkili bayisinin açılışını ise Vaillant Group Türkiye Sorumlusu Christoph M.Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila, Pazarlama ve Satış Müdürü Ufuk Atan yaptı. Açılışın ardından davetliler işletmeyi gezerken, davetlilere ise ikramda bulunuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10