Engelleri yamaç paraşütü ile aştı

Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (Tekomer) Sorumlusu Murat Yıldız 700 metre yükseklikten atlayarak Tekirdağ'da yine kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek bir engelli olarak yamaç paraşütü yaptı.

Tekirdağ 16.07.2012 20:57:00 0
Engelleri yamaç paraşütü ile aştı
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi (Tekomer) Sorumlusu Murat Yıldız 700 metre yükseklikten atlayarak Tekirdağ'da yine kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek bir engelli olarak yamaç paraşütü yaptı.
“BİR KUŞ KADAR ÖZGÜRDÜM”
Sporun her açıdan engelliler üzerinde çok büyük bir rehabilite etkisinin olduğunu söyleyen Yıldız, “Zaman ve koşullar uygun olduktan sonra engellilerin de yapamayacağı spor yok” dedi. Gökyüzünde bir kuş kadar özgür olduğunu belirten Yıldız, birçok spor dalı ile ilgilendiğini, yamaç paraşütü yapmanın uzun zamandır hayalini kurduğunu söyledi. Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ile birlikte yamaç paraşütü yapan Yıldız, verdiği destekten ve sunduğu bu imkandan dolayı Kadir Aksoy ve ekibine teşekkür etti. Kulüp Başkanı Aksoy da, engelli vatandaşların spor yapabilmesine yönelik her zaman destek verebileceklerini ve her alanda sosyal sorumluluk projelerini yapabileceklerini ifade etti.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

0282 726 91 91
0282 747 65 10