Veliköy’de her akşam toplu iftar

Geçtiğimiz yıllarda beldedeki vatandaşları toplu iftarda buluşturan Veliköy Belediyesi bu yıl da 150 kişilik iftar çadırı kuracak.

Çerkezköy 16.07.2012 21:10:00 0
Veliköy’de her akşam toplu iftar
Çerkezköy Haber - İslam Âlemi rahmet ve bereket Ayı Ramazan Ayı'nı bir kez daha misafir edecek olmanın heyecanını yaşıyor.
150 KİŞİLİK İFTAR ÇADIRI
Büyük şehirlerde başlayan ve kasabalara kadar yaygınlaşan iftar çadırı geleneği Veliköy’de de devam edecek. Geçtiğimiz yıllarda iftar çadırı kuran Veliköy Belediyesi, bu yıl da geleneği devam ettirecek. Belediye tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ne tahsis edilen binanın düğün salonunda her akşam kurulacak olan 150 kişilik toplu iftar çadırında, fakir ve muhtaç vatandaşlar bir ay boyunca sıcak yemek yeme imkânı bulacak.
ERZAK PAKETİ DAĞITACAKLAR
Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında 130 kişilik iftar çadırı kurduklarını anımsatan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, bu yıl da geleneği devam ettireceklerini ifade etti. Veliköy Belediyesi, iftar çadırının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi de dağıtacak. Aynı şekilde Çerkezköy, Karaağaç ve Kızılpınar Belediyeleri de, maddi sıkıntı yaşayan vatandaşlara erzak paketleri dağıtacak.
Haber / Menşure KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10