Köşem Kavşağı’na çok amaçlı hizmet

Çerkezköy Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Köşem Kavşağı’na çok amaçlı kule yerleştirildi. 2 parçadan oluşan prefabrik saat kulesinin alt kısmı ise taksi durağı bürosu olarak kulla

Çerkezköy 19.07.2012 01:50:00 0
Köşem Kavşağı’na çok amaçlı hizmet
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi tarafından Öztrak Caddesi’nde bulunan Köşem Kavşağı’na 2 parçadan olan yeni bir prefabrik saat kulesi yerleştirildi. İki parçadan oluşan saat kulesinin alt kısmı Köşem Taksi Durağı yazıhanesi olarak kullanılacak.
6 TANE PREFABRİK YAPI DAHA YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan ve 2 bölümden oluşan ve altı Köşem Taksi durağı bürosu, üstü ise saat kulesi olarak planlanan prefabrik yapı dün öğlen saatlerinde yerleştirildi. 8.5 metre yükseklik, 3.5 metre genişlikte yapılan prefabrik yapı ile ilgili bilgi veren Proje Koordinatörü İbrahim Alan, “Prefabrik yapımız altı taksi durağı, üstü ise 4 saatten oluşan bir saat kulesi olarak tasarlandı. Buna benzer 6 tane daha prefabrik çalışmamız var. Diğer yapılar bundan farklı ebatlarda ve yükseklikte olacak. Gelecek olan yapılar taksi durağı veya muhtarlıklar için tahsis edilecek. Yeri ve hangi muhtarlık için yapılacağı belediye tarafından belirlenecek” dedi.
“BU DURAK BİZİM İÇİN YETERSİZ”
Köşem Kavşağı’nda yapılan düzenleme ile Ocak ayında taksi durağının yıkıldığını ve müşteri potansiyellerinin yüzde elli düştüğünü söyleyen Köşem Taksi Durağı Başkanı Nazmi Köse de daha büyük bir durak istediklerini belirterek “Bu durak kesinlikle işimizi görmez” dedi.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10