Kızılay, yardımlara devam ediyor

Çorlu Türk Kızılayı Başkanı Selime Dodurka hizmet binasında açıklama yaparak, “Çorlu Türk Kızılayı olarak şahsım ve şube müdürüm, yönetim kurulum, üyelerimiz olarak mavi kapak to

Çorlu 22.07.2012 17:13:00 0
Kızılay, yardımlara devam ediyor

Çerkezköy Haber - Daha öncesinde toplamış olduğumuz mavi kapakları Mehmetçil İlköğretim okuluna teslim ettik, şimdide yine topladığımız mavi kapaklarla engelli kardeşlerimize tekerlekli araba alma yardımlarında bulunacağız ve şunu da belirtmek isterim ki Çorlu Türk Kızılayı olarak şu zamana kadar 50 bin adet mavi kapak toplamışızdır” dedi.

“HEDEF DAHA DA ÜST SIRALARA ÇIKMAK”
Geçtiğimiz sene topladıkları Ramazan paketleri yardımları ile Türkiye’de bulunan Kızılay merkezleri arasında altıncı olduklarını anımsatan ve bu yıl daha üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini belirten Dodurka “Ayrıca geçen sene bin 337 ihtiyaç sahibine yardımda bulunduk, bu yardımlar Ramazan paketleri, zekatlar, ikinci el eşya, giyim gibi yardımlar oldu. Van’da yaşanılan deprem sonrasında Van halkına yapılan yardımlarımız, oradan buraya göç eden ailelere yaptığımız yardımlarda ihtiyaç sahibi olarak belirlenmiştir” dedi.
İLKYARDIM UZMANI EKSİKLİĞİ VAR
İnşaatı devam eden yeni Hüsrev Aktaş Kızılay binası ile ilgili de bilgi veren Dodurka, “Binamızın elektronik ve mekanik çalışmaları devam ediyor, bilindiği üzere binamızın alt giriş kısmı bir yemek şirketine iki yıllığına kiralandı, buradan aldığımız para ile binamızın üst katlarını yapıyoruz” dedi. Çorlu Türk Kızılayı Merkezinin bir ilk yardım eğitmenine ihtiyacı olduğunu belirten Dodurka, “Merkezimize bir adet ilkyardım uzmanı almak istiyoruz” dedi.
 

Çerkezköy Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10