“Beraber güzel çalışmalar yapacağız”

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Başkanvekili Tevfik Ayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özkan, İzzet Tunç, Selahattin Er, Mehmet Kınık, Genel Sekreter Nihat Biçer ve Basın ve Halkla İliş

Çorlu 22.07.2012 17:27:00 0
“Beraber güzel çalışmalar yapacağız”
“ÇORLU’YU BEĞENİYORUM”

Çerkezköy Haber- Çorlu’da yapılan güzel faaliyetlerden bahseden 4.Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı “Trakya’nın merkezi konumunda olan Çorlu’yu aynı nüfusa sahip diğer il ve ilçelerle kıyasladığımız zaman çok fazla olayın olmadığını görüyoruz. Bu da bizim için sevindirici bir olay. Trafikte ufak tefek eksiklikler olsa da bize ulaşan ihbar sonrası 3 dakikada olay yerindeyiz” dedi. Çorlu Belediyesi’nin çalışmalarına da değinen Emniyet Müdürü Şardağı, yeni yapılan parkları beğendiğini, beş yıldır Tekirdağ’da görev yaptığını, şimdi Çorlu’da olmaktan mutlu olduğunu ve burada TAGİD gibi sivil toplum kuruluşları ile beraber çok güzel çalışmalar yapacaklarını ifade ederek TAGİD üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

155’İ ARAMIYORLAR
Müdür İsmail Bahri Şardağı’ya görevinde başarılar dileyen TAGİD Yönetim Kurulu Başkanvekili Tevfik Ayhan da, halkın biraz daha bilinçlenmesi gerektiğini ifade ederek “Halkımızın biraz bilinçlenmesi gerekiyor. Örneğin bir olay anında hemen 155’i aramayı unutabiliyorlar, yine trafikte zaman zaman karşılaştığımız pencereyi açıp kül tablasını dışarıya boşaltanlara veya şehir içinde süratle gidenlere rastlıyoruz. Bu gibi durumlarda halkımızın hemen ihbarda bulunması şuurlu bir vatandaşın görevi olmalıdır” dedi.
“HER KONUDA YARDIMCI OLACAĞIZ”
Ayhan, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği olarak bölgede çok aktif bir dernek olduklarını ifade ederek “Emniyetimize, jandarmamıza, diğer kuruluşlara da her konuda yardımcı olmaya çalışacağız. Çorlu’ya hep birlikte hizmet etmek büyük bir mutluluktur ”dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10