İlk iftarda masalar boş kaldı

Veliköy Belediyesi tarafından kurulan 150 kişilik iftar çadırına vatandaşlar ilgi göstermedi. Ramazanın ilk gününde Veliköy Kapaklı Düğün Salonu’nda 150 kişilik hazırlanan iftar yemeğine sadec

Çerkezköy 22.07.2012 18:20:00 0
İlk iftarda masalar boş kaldı
Veliköy Belediyesi tarafından önceki yıllarda düzenlenen toplu iftar yemeği, bu yıl da devam ediyor.
VATANDAŞIN İLGİSİ AZ OLDU
Ramazan ayı boyunca Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan toplu iftar yemeğinin ilki Kırmız Gül Kozmetik sponsorluğunda gerçekleştirilirken, yemeğe vatandaşların ilgisi az oldu. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı ilk iftar yemeğinin menüsünde ise tavuk, pilav, mercimek çorbası ve ayran yer aldı.
“DAHA ÖNCE BÖYLE İFTAR YEMEĞİ GÖRMEMİŞTİK”
Bu yıl ilk kez toplu iftara ilginin az olduğunu belirten bazı Veliköylüler “Daha önce Ramazan iftarlarına ilgi bu kadar az değildi. Hatta daha önce yoğunluktan dolayı yemek yetmiyordu” dedi. İlginin az olmasının vatandaşın duyarsızlığından değil, belediyenin toplu iftarla ilgili duyuru yapmamasından kaynaklandığını belirten vatandaşlar “Veliköylülerin, belediyenin iftar vereceğinden haberi yok. Önceki yıllarda belediye başkanları ve sponsorlar da iftara katılıyordu. Ama bu yıl onlar da katılım göstermedi” dedi.
BELEDİYE YÖNETİCİLERİ DE KATILMADI
İftara katılan vatandaşlar, ezanın okunması ile birlikte ilk oruçlarını hurma ile açtı. Yeterince duyurulmadığı için ilginin az olduğu iftara Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve belediye meclis üyeleri de katılmadı.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10