Özel Çerkezköy Hastanesi’nden HABER’e bayram ziyareti

Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Jinekolog Operatör Doktor Ahmet Türker, Hastane Müdürü Alper Atasoy ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Leyla Alkan ile birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolay?

Çerkezköy 25.07.2012 00:28:00 0
Özel Çerkezköy Hastanesi’nden HABER’e bayram ziyareti
BASIN BAYRAMINI KUTLADI
Çerkezköy Haber - Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Ahmet Türker, Çerkezköy’de basının çok önemli bir işlevinin olduğunu belirterek Şaban Kardeş ve tüm Çerkezköy Haber Gazetesi çalışanlarının Basın bayramını kutladı. Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olarak kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramı’nın basın sektöründe çok önemli bir yerinin olduğunu söyleyen Şaban Kardeş de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın haber alma özgürlüğü prensibi ile doğru ve objektif haberler yapmaya devam edeceklerini söyledi.
HAZİRAN SONUNDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR
İnşaatı devam eden yeni hastane ile ilgili de bilgiler veren Ahmet Türker, 2013 yılı Haziran ayı sonunda hastaneyi tamamlayarak hizmet vermeye başlamayı hedeflediklerini söyledi. Namık Kemal Bulvarı üzerinde geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ‘Trakya Hospital’ için start verdiklerini anımsatan Türker, Trakya’nın 60-70 yılına damgasını vuracak bir hastane yaptıklarını söyledi.
Haber – Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10