Asyaport’taki yangın ve deprem tatbikatı

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Barbaros’ta yapımı devam eden Asyaport Limanı’nda çalışan personellere yönelik eğitim ve tatbikat düzenlendi.

Tekirdağ 25.07.2012 19:59:00 0
Asyaport’taki yangın ve deprem tatbikatı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Belediyesi tarafından Asyaport Limanı’ndaki personellere yönelik düzenlenen eğitim ve tatbikatta yangın ve deprem anında nasıl davranılması ve neler yapılması gerektiği konularında bilgiler verildi. Eğitimin ardından uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı düzenlendi. Yanan bir tüpün ve yükselen alevlerin yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürülmesi gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.

“VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRİYORUZ”
Yangın eğitimi ve tatbikatlara devam ettiklerini belirten Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, “İtfaiye olarak yangın söndürme, kazalara müdahale gibi görevlerimizin dışında sosyal sorumluluk anlamında eğitim ve tatbikatlarımıza devam ediyoruz. Kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdiğimiz tatbikat ve eğitimlerde vatandaşlarımızı yangın ve deprem konusunda bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyoruz” dedi.
YANGIN İHBARI ALDILAR
Öte yandan Asyaport tatbikatından dönüş sırasında Emiryakup Köyü’nde yangın ihbarı alan Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak Murat Giray’a ait evde çıkan yangına anında müdahale etti ve olumsuz bir durum yaşanmadan yangını söndürdü.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10