Kırklarelispor sezonu açtı

Geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen yeşil beyazlı temsilcimiz sezonu 8.nci bitirmeyi başarmış ve daha ilk çıktığı sezonda 2. Ligde sesini duyurmasını bilmişti. Bu sezon ise çok farklı h

Bölgede Gündem 26.07.2012 23:37:00 0
Kırklarelispor sezonu açtı
Antrenmana taraftarın tezahüratları altında başlayan Kırklarelispor tribüne gelerek takımca taraftarı selamladı. Daha sonra takımın Teknik Direktörü Bilgin Erdem sezonla ilgili olara şu açıklamada bulundu: "İlk önce yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Sakatlık'sız bir sezon olsun tüm takımlara. Geçen sene bizimle birlikte olup ayrılanlara teşekkür ediyor. Yeniden bizimle beraber olanlara ve bizimle yola devam edecek olanlara da hayırlısı olsun diyorum. Aslında sezonu daha erken açmayı düşünüyorduk. Ancak bugüne kısmetmiş. Yaptığımız transferlerimizle birlikte daha güçlü bir Kırklarelispor olarak bu sene mücadele edeceğiz. Bizler bugüne kadar hep zoru başardık. Bu yüzden bu işin üstesinden geleceğimize de eminim" dedi.
“BİZDE TRANSFER BİTMEZ”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ise düşüncelerini söyle dile getirdi: "Tüm futbolcularımıza ve taraftarımıza sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum ki bu sezon geçtiğimiz sezondan daha iyi geçer. Bizlerde transfer hiç bitmez ve son güne kadar teknik kadronun isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10