Aile Sağlığı ve İletişim Seminerleri sürüyor

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile Ramazan ayında okunan mukabele ardından halkı bilgilendirme, bilinçlendirme amacıyla düzenlenen eğitimler

Tekirdağ 29.07.2012 17:52:00 0
Aile Sağlığı ve İletişim Seminerleri sürüyor
Çerkezköy Haber - Tekirdağ Müftülüğü tarafından Ramazan ayında halkı bilgilendirmek amacıyla düzenlenen Aile Sağlığı ve İletişim Seminerleri devam ediyor.
EĞİTİMLER SÜRÜYOR
Tekirdağ Valiliği’nden yapılan açıklamada,Dünya Sağlık Örgütüne göre, sağlığın, ruhen ve bedenen tam bir iyilik hali olduğu belirtilerek “Sağlık bakanlığımızın yeni yapılanması ile Sağlığı Geliştirme Programları önem arz etmektedir. Etkili sağlığı geliştirme programları, nüfusun bireysel ihtiyaçlarının yanı sıra söz konusu nüfusun siyasi, sosyal, etnik, ekonomik, dini ve kültürel durumunu da yansıtan programlardır. Bu programlar, bir toplumdaki sağlık sorununun çözülmesi amacıyla birçok kişi ve kuruluş tarafından çaba ve çalışmalar ile mümkün olacaktır” denildi.
KURAN KURSLARINDA DA SEMİNER PLANLANIYOR
Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Tekirdağ’da yaşayanların tamamına sağlık hizmeti götürmenin yanı sıra toplum kapasitesinin arttırılması ve bireylerin güçlendirilmesi ve sağlığa yönelik sosyal sorumluluğu teşvik etmek amacıyla tüm sektörlerle sağlık için ortak çalışmalarda bulunduğu belirtilen açıklamada çalışmaların devamında Kuran kurslarında ve birçok kurum ve kuruluşta da yapılmasının planlandığı ifade edildi.
18 AĞUSTOS’A KADAR DWVAM EDECEK
Gazi Murat Bey Cami, Ebu Bekir Cami, Hacı İlbey Cami, Çiftlikönü Cami, Soğukkuyu Cami ve Özdoyuran Cami’nde 23 Temmuz’da başlayan eğitim seminerleri 17 Ağustos’a kadar devam edecek.
Haber / Cem BÜLBÜL
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10