Sema gösterili Ramazan eğlencesi

Malkara Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Londra Asfaltı Boyunda yapılan eğlenceler ikinci haftasında tüm hızıyla devam ediyor.

Malkara 29.07.2012 18:36:00 0
Sema gösterili Ramazan eğlencesi
RAMAZAN EĞLENCELERİ SÜRÜYOR
Çerkezköy Haber - Halk arasında Hurşit’in Kavaklığı olarak bilinen yerde yapılan eğlencelerde Yaşar Demirdelen saz z ekibinin verdiği Fasıl vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Ramzan eğlencelerinde Cuma gecesi de Meragi Musiki Grubu İlahiler eşliğinde semazen gösterisi yaptı. Malkara Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Eğlenceleri kapsamında Cumartesi akşamı da Hayal Gözlüm şarkısıyla tanınan İsmail Özkan konser verdi.
İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Malkara Belediyesi tarafından ayrıca Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bin 300 kişiye iftar yemeği verildi. Erenler semtinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İslam dininde ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret ve sonunun cehennemden kurtuluş olduğunu ifade ederek “Halkımla beraber olmaktan mutluyum. Belediyeniz olarak her zaman yanınızdayız. Ramazan ayınız mübarek olsun” dedi. Etkinliğe belediye personellerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10