Zonguldaklılar iftarda buluştu

Çorlu’da ve çevresinde yaşayan Zonguldaklılar, Ulaş’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Zonguldaklılar hem hasret giderdi hem de iftar yaptı.

Çorlu 31.07.2012 08:43:00 0
Zonguldaklılar iftarda buluştu

Çerkezköy Haber - Çorlu'ya bağlı Ulaş beldesi, merkez cami bahçesinde bu sene ikincisi yapılan 'Ulaşlı Zonguldaklılar İftarı'na,Tekirdağ, Çorlu, Değirmenköy, Muratlı, Çerkezköy'de yaşayan yaklaşık 600 Zonguldaklı katıldı. İftar öncesinde cami bahçesini dolduran misafirler birbirleriyle sohbet edip hasret giderdi. İFTARIMIZIN AMACINA ULAŞTIK

İftar organizasyonunu yapan İsmail İrel, Ramazan'ın tüm İslam alemine, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederek “Bu sene ikincisini düzenlediğimiz Zonguldaklılar iftarını, gurbette yaşadığımız süre içerisinde yöremiz insanı ile bağları koparmamak, birlik ve beraberliğimizin artması, hemşerilerimizle kaynaşmak adına yapıyoruz. İftar öncesinde hemşerilerimizin kaynaşmalarına şahit oldum. Yüzlerinde mutluluk iftarımızın amacına ulaştığını bize gösterdi” dedi. İrel, önümüzdeki yıllarda daha çok katılımlı olarak iftarlara devam etmek istediklerini belirtti. İftar programı dualarla sona erdi.
 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10