Yardımlar çağdaş konuma geldi

Tekirdağ Rüstempaşa Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından önceki gün iftar yemeği verildi. Yemeğe Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek başta olmak üzere, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

Tekirdağ 1.08.2012 01:10:00 0
Yardımlar çağdaş konuma geldi

Çerkezköy Haber- Tekirdağ Rüstempaşa Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından önceki gün iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

DUA İLE BAŞLADI
İl Müftüsü Mahmut Gürlen’in dua etmesiyle başlayan iftar yemeğinde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediyesi olarak Tekkart projesi ile sosyal yardımları daha çağdaş bir konuma getirdiklerini belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Tekkart hesaplarına Ramazan Yardımı olarak 100 TL yatırdık. Bayram öncesi de yine bir miktar yatırmayı hedefliyoruz.” dedi.
“HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ.”
Dalgıç şehrin altyapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade edip “Altyapı çalışmaları sırasında halkımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz ancak 40 yıldan bu yana değiştirilmeyen su borularını değiştirmemiz gerekiyor, yetersiz kanalizasyon hatlarını yenilememiz gerekiyor, yeni yağmur suyu hatları yapıyoruz. En kısa sürede altyapı çalışmalarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarına geçeceğiz ve yollarımızı yenileyeceğiz” dedi. Rüstempaşa Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu tarafından önceki gece düzenlenen iftar yemeğine Vali Zübeyir Kemelek başta olmak üzere, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, İl Genel Sekreteri MustafaYel, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler ve birçok protokol üyesi katıldı.
 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10