DeFacto çalışanları iftarda buluştu

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto’nun Çerkezköy Lojistik Depo çalışanları, önceki gün Gabralı Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 1.08.2012 01:32:00 0
DeFacto çalışanları iftarda buluştu

Çerkezköy Haber- Son yıllarda Ramazan aylarında düzenlenen iftar yemeklerini geleneksel hale getiren Akdeniz modasının öncü kuruluşlarından biri olan DeFacto yöneticileri, önceki gün de Gabralı Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde çalışanları ile bir araya geldi.

GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Önümüzdeki yıllarda Çerkezköy’de daha yüksek iş gücü olanağı sağlamayı hedeflediklerini belirten DeFacto Lojistik Direktörü Cenk Karapınar, “Mevcut iş kalitesini arttıracak ve yeni iş gücü potansiyeli oluşturacak proje çalışmaları içerisindeyiz. Çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu korumak ve daha da arttırmak amacı ile bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi ve katılımlarından dolayı tüm DeFacto çalışanlarına teşekkür etti.
200 KİŞİ KATILDI
Gabralı Otel’de DeFacto çalışanları için Ramazan ayının 11. günü düzenlenen iftar yemeğine DeFacto Lojistik Direktörü Cenk Karapınar’ın yanı sıra, Depo Müdürü Oğuzhan Yıldız, Optimizasyon Süreç Yöneticisi Ali İhsan Özkan, İdari İşler Yöneticisi Engin Karahan, İş Yeri Doktoru Ahmet Şahin, İş Geliştirme Ekibi ve yaklaşık 200 DeFacto çalışanı katıldı. İftar yemeğine katılan yöneticiler Ramazan Ayı’nın tüm çalışanlar ve Müslüman alemi için hayırlı olmasını temenni etti.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10