Biz seçimlerden, seçimlere gelmiyoruz

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, dün gerçekleştirdiği bir dizi nezaket ziyaretlerinde bölge halkına önemli mesajlar verdi.

Tekirdağ 3.08.2012 09:49:00 0
Biz seçimlerden, seçimlere gelmiyoruz

Çerkezköy Haber - Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez ve beraberindeki bazı ilçe yönetim kurulu üyeleriyle ilçe genelinde bir takım temaslarda bulunan Milletvekili Dr. Yüceer, artık siyasetçi her zaman halkının yanında. Bizler her zaman sorunlar için varız ve var olmaya devam edeceğiz dedi. 

                                                               ÇERKEZKÖY’DEN GİTMEK ZOR
Özellikle ilçede yeni göreve başlayan bazı kurum yöneticileriyle bir araya geldiği anlarda Çerkezköy’ün en güzel özelliklerinden bahseden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “Çerkezköy’e gelen bir daha gitmek istemez. Bölge halkının sıcaklığı, ilçenin yerleşim yapısı, rahatlığı, ferahlığı en önemli etkenlerdir” dedi.
                                                          BU İZLENİMİ KIRMAYA ÇALIŞIYORUZ
Yapılan ziyaretleri de kısaca değerlendiren Milletvekili Yüceer, “Tüm kurumlarımız ile iç içeyiz. Her alanda birlikteyiz. Yaptığımız bu tür nezaket ziyaretlerinin önemi ve değerleri o bölge için son derece olumlu sonuçlar doğurur. Biz siyasetçiler için söylenen, ‘Bugün gelirsiniz, seçimler biter unutursunuz’ sözünü artık kırdığımıza inanıyorum. Çünkü vatandaşımızın her zaman yanında olduğumuzu çok iyi hissettiriyoruz. Ben bölge halkım için en azından bunu yapma gayretindeyim” şeklinde konuştu. 
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10