TSO’nun iftarında bir araya geldiler

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da gerçekleştirdi.

Tekirdağ 4.08.2012 05:49:00 0
TSO’nun iftarında bir araya geldiler

                                                             İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Çerkezköy Haber -CHP Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ’ın üst düzey protokol üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve Trakya Abigem personeli katıldı.

                                                  BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRMEYE İHTİYACIMIZ VAR
İftar yemeğinde konuşan Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek “Manevi güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayı, sosyal hayatta kaynaşma, paylaşma ve dayanışmanın yoğun olarak icra edildiği, oruç ile iradelerin merhametle eğitildiği mübarek bir aydır. Bugün birey ve toplum olarak birbirimizi anlamaya, sevgi ve saygı göstermeye birlik ve beraberlik içerisinde bağlarımızı güçlendirmeye ihtiyacımız var. Çünkü dünyada yaşanan huzursuzluklar ve ekonomik sıkıntılar bizleri her zamankinden daha fazla dayanışma içerisinde olmamız gerektiğini göstermektedir” dedi.
 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10