Beyzade’de iftar bereketi

Çerkezköy’ün gözde mekanlarından biri olan Beyzade Aile Çay Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde önceki akşam iftar sofrası kuruldu.

Çerkezköy 7.08.2012 01:25:00 0
Beyzade’de iftar bereketi

Çerkezköy Haber - İşletmeci Ahmet Macit tarafından verilen iftar yemeğine Ülkücü Hareketin ağır isimlerinden İstanbul Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Erdem Karakoç da katıldı.

KATILIM YOĞUNDU
Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde davetlilere yemek servisi düzenli bir şekilde yapılarak 3 çeşit yiyecek ve ayran ikram edildi. MHP Tekirdağ Eski il başkanları Yunus Meral ve Ali Kula’nın da katıldığı iftar yemeğinde kısa bir açıklama yapan işletmeci Ahmet Macit, davetine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti.
BBP Tekirdağ il eski başkanı Ahmet Emin Yıldız, Alperen Ocakları İl Başkanı Hacı Tunç, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve yönetim kurulu üyeleri ile Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Soner Şeker’in katıldığı iftar yemeğine bayanlar da yoğun ilgi gösterdi. Son derece nezih bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde dualar yapıldı, katılımcılara daha sonra çay ikramında bulunuldu. Beyzade Aile Çay Bahçesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen iftar yemeği sohbetleri Teravi Namazına kadar devam etti.
 
 
 
 
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10