Karakoç: Hükümet ne yapacağını bilmiyor!

Hakkari’de 6 asker ve 2 korucu olmak üzere teröre 8 şehit daha vermenin büyük üzüntüsünü yaşadığımız şu günlerde ülkemizdeki gelişmeleri İstanbul eski Ülkü Ocakları İl Başkan

Bölgede Gündem 7.08.2012 01:38:00 0
Karakoç: Hükümet ne yapacağını bilmiyor!

BU ÜLKEDEN GÖNDERMESİNİ BİLİRİZ

Çerkezköy Haber - Önceki akşam Çerkezköy’de katıldığı iftar yemeğinde gazetemize konuşarak, Türk halkının çok sabırlı olduğunu belirten Karakoç, “Önce şehitlerimizi rahmetle bir kez daha anıyorum. Allah’tan Rahmet diliyorum. Zor bir coğrafyada ülkesi ve milleti için terörle mücadele eden canlarımızı kaybediyoruz. Şehitlik mertebesinin ne olduğunu bilmeyenlerin de olduğu ülkemizde teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz şehitlik mertebesinin ne olduğunu çok iyi biliriz. Bu ülkede tası tarağı toplayarak gidenler olmayacağız. Bu bedeli öderiz ve bedelleri ödeterek de tası tarağı birilerine toplatır bu ülkeden göndermesini de çok iyi biliriz” şeklinde konuştu.

TERÖR VE ŞİDDETLE HİÇBİR YERE VARILAMAZ
ABD’nin büyük Ortadoğu projesini hatırlatarak hükümetin çizdiği politikaya da değinen başkan Karakoç, “Mevcut hükümetin başbakanı yıllar önce Ecevit’in çizdiği çizginin bir benzerini çiziyor. Yıllar önce Kuzey Irak’ta yaşananlar şimdi de Kuzey Suriye sınırlarında yaşanıyor. Bölgede yaşayan Türkmen kardeşlerimize karşı büyük cephe alındığı yıllardır biliniyor. Terörle ve şiddetle hiçbir yere varılamaz. Türkmenistanlı kardeşlerimiz o bölgede kalmalıdır. Türkiye’nin baş belası olan teröre karşı hükümet ne yaptığını bilmiyor. Yıllar önce Saddam yardakçılığının bir benzerini görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti o bölgedeki Türkmenistanlı kardeşlerimize açık destek vermelidir” dedi.
 

Haber / Mustafa KOCABAŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10