Vali Kemelek veda ziyaretlerine başladı

Tekirdağ’da 3 yıl görev yapan ve Sivas’a tayini çıkan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek veda ziyaretlerine başladı.

Tekirdağ 7.08.2012 02:02:00 0
Vali Kemelek veda ziyaretlerine başladı

YILMADAN VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK

Çerkezköy Haber -Valiler Kararnamesi ile Sivas’a tayini çıkan Zübeyir Kemelek, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret eden Kemelek “Devlet kademelerinde görev yapanlar bir süre sonra birbirinden ayrılabiliyorlar. Ancak bu daha sonra tekrar bir araya gelemeyeceğiz anlamına gelmez. Tekirdağ’da çok güzel üç yıl geçirdim. Arkadaşlarımız ile birlikte yılmadan ve başarılı bir şekilde çalıştık” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Görev yaptığı süre zarfında Çerkezköy’ü çok sevdiğini ifade eden Vali Kemelek “İlk olarak Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret ettim. Çerkezköy’e düzenlediğimiz ziyaretlerde Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem her zaman bizleri güzel ağırlamıştır. Kendisine görevinde başarılar diliyorum” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Kemelek’e çalışmaları sırasında gösterdiği sevgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür eden Ertem de “Bugün gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Tekirdağ için gerçekleştirdiğiniz ve yaptığınız başarılı çalışmaları Sivas’ta da gerçekleştirmenizi temenni ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10