Başvuru yapan herkes alınacak

2012-2013 eğitim-öğretim yılında faaliyetlerine başlayacak olan Çorlu İmam Hatip Ortaokulu’nda kayıtlar başladı. Yapımı süren okulun kayıtlarının ise inşaat çalışmaları nedeniyle Ä?

Çorlu 7.08.2012 21:26:00 0
Başvuru yapan herkes alınacak

Çerkezköy Haber- Çorlu'da ortaokullara kayıtların e-kayıt sistemi ile otomatik olarak yapılacağı belirtilirken, bu yıl açılacak olan İmam Hatip Orta Okuluna kayıt yaptırmak isteyen velilerin Çorlu İmam Hatip Lisesi'ne müracaat ederek kayıt yaptırabilecekleri ifade edildi.

ÖĞRENCİ ALIMLARI BAŞLADI
Bu yıl beşinci sınıfa geçen öğrencileri ağırlayacak olan İmam Hatip Orta Okulunda kayıtların sürdüğünü belirten İmam Hatip Lisesi Müdürü Eyüp Öztürk “İmam Hatip Ortaokulu yapımı süren Reşadiye İlköğretim Okulu'nun bir katında yer alacak. Okulun inşaat çalışmaları devam ettiği için kayıtlar İmam Hatip Lisesinde yapılıyor” dedi. Öğrenimine İmam Hatip Ortaokulu’nda devam edecek öğrencilere, Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilgisi derslerinin yanı sıra Arapça, Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dini Bilgiler dersleri okutulacağı ifade edilirken, bu yıl ilk kez öğrenci alacak olan okula başvuruda bulunan tüm öğrencilerin alınacağı da belirtildi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10