Taksilere modern düzenleme

359 bin TL sözleşme bedeli ile As Beton firmasına ihale edilen Saat Kulesi, Dekoratif Hizmet Mobosu Temini işi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Ağustos ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen çalışmalar

Çerkezköy 8.08.2012 01:04:00 0
Taksilere modern düzenleme

Çerkezköy Haber- Çerkezköy Belediyesi, ilçedeki muhtarlık binaları ve taksi duraklarına belli bir standart getirmek için kolları sıvadı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
27 Nisan’da ihalesi yapılan Saat Kulesi, Dekoratif Hizmet Mobosu Temini işi 359 bin TL sözleşme bedeli ile As Beton firmasına ihale edilmişti. 30 Mayıs’ta çalışmalarına başlanan projenin Ağustos Ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Proje çerçevesinde Öztrak Caddesi’ne saat kulesi dikimi ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Saat Kulesi’nin 4 saatinin takılmasının ardından buradaki çalışmalar tamamlanmış olacak. 4 taksi durağı ve 2 muhtarlık binası mobosu yapım çalışmaları ise devam ediyor.
İLK ETAPTA 4 DURAK
Muhtarlık mobolarının birinin Fatih Mahallesi’nde diğerinin ise Bağlık Mahallesi’nde yapılmakta olduğunu belirten Belediye yetkilileri, muhtarlık binasının mutfak, WC, lavabo ve ofis bölümlerinden meydana geleceğini kaydetti. İlçe sınırları içindeki taksi duraklarına da belli bir standart getirmek için çalışmalar yapıldığını söyleyen yetkililer, ilk etapta 4 taksi durağının montaj çalışmalarına başlanıldığını ve bu çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Muhtarlık moboları 27 metrekare, taksi durakları ise 9 metrekare olarak tasarlandı. 
AĞUSTOS SONU HİZMETE SUNULACAK
Taksi duraklarından biri Belediye Meydanı’na, bir diğeri ise Erna Center önüne monte edilecek. Diğer iki taksi durağı için ise şehir merkezinde yer tespit çalışmaları sürüyor. Ağustos sonu itibari ile söz konusu çalışmalar tamamlanmış ve halkın hizmetine sunulmuş olacak. Çerkezköy’de 15’e yakın taksi durağının faaliyet gösterdiğini belirten yetkililer, diğer duraklarda da benzer çalışmaların yapılacağını ifade etti. 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10