Çerkezköy’e veda ediyor

Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün Ramazan ayı dolayısıyla Şark Sofrası’nda gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Çerkezköy merkez, belde ve köylerde görev yapan bayan Kur’an ku

Çerkezköy 8.08.2012 21:29:00 0
Çerkezköy’e veda ediyor

Çerkezköy Haber- Çerkezköy merkez, belde ve köylerde görev yapan bayan Kuran Kursu öğreticileri ve hocalar, Çerkezköy Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Müftü Mahmut Emin’in dualarıyla başlayan iftar yemeğine 30 bayan hoca katıldı.

 SEVABI ÇOK BÜYÜK
 Düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yapan Müftü Mahmut Emin, iftara katılan herkese teşekkür ederek, "Allah oruçlarımızı kabul eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepiniz Ramazan'ın yükünü yüklenmişsiniz ve en güzel şekilde hizmetlerinizi yürütüyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu memuriyet zihniyetiyle izah olacak bir şey değil. Bu Allah rızası için yapılan manevi bir iş. Sevabı çok büyük. Allah bize hayırlı bayramlar nasip etsin” dedi.
 GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK
 İzmir’in Kiraz ilçesine atanan Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Çerkezköy’de 2004 yılında göreve başladığını ve 8 yılda çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 Haber / Pınar KORKMAZ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10