Esnafla birlikte oruç açtı

Veliköy Öğrenci yurdunda düzenlenen iftar yemeğinde belde muhtar ve esnaflarını ağırlayan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, belediye olarak büyük projelere imza attıklarını söyledi.

Çerkezköy 9.08.2012 23:55:00 0
Esnafla birlikte oruç açtı

Çerkezköy Haber- Veliköy Belediyesi, önceki gün belde esnafı ve muhtarlar için Veliköy Öğrenci Yurdunda iftar verdi. 

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK
İftara katılan herkese teşekkür eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, belde esnafına seslenerek, “Sizlerle ara ara bir araya gelmeye çalışıyoruz. Fakat hiçbiri bu kadar geniş katılımlı olmamıştı. Bazı esnaflarımızla uzun bir süre görüşemeyebiliyoruz. Fakat herkes bilmelidir ki sizlere bir telefon kadar yakınım. Telefonum sizlere 24 saat açık” diye konuştu.
BÜYÜK PROJELERE İMZA ATTIK
Veliköy’ün gün geçtikçe büyüyüp geliştiğini ifade eden Başkan Belindir, “Bu gelişmede esnafımızın rolü çok büyük. Bu nedenle esnafımız bizim için çok önemli. Ana caddemizde yapmayı planladığımız meydan çalışmalarına en kısa zamanda başlanılacak. Veliköy olarak ayrıca üniversite gibi büyük bir projeye de imza attık. Bu projelerin tamamlanmasından sizler de faydalanacak ve gelişme kaydedeceksiniz. Sizlerin gelişip büyümesi, Türkiye’nin büyüyüp gelişmesi demektir” dedi ve tüm katılımcıların Ramazan Ayı’nın hayırlı olmasını temenni etti. 
KATILIM YOĞUNDU
İftar programına Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Çetinkaya, Şahin Büyükkaban, Ahmet Çetin, Gökhan Gök, Sedet Göral, İrfan Kurt, Kani Var, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Ersan Albayrak, Sanayi Mahallesi Muhtarı Erdal Diler, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Hakkı Karabaş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Kuru, Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet Baksı, Kebir Camii İmam Hatibi Mümin Gargan ve çok sayıda esnaf katıldı.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10