“Hırsızlığın önüne geçemiyoruz”

Veliköy Şehitliği hakkında çıkan habere ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Biz şehitliğimizin tüm eksikliklerini tamamladık, bakımını yaptık. Birileri şehitli?

Çerkezköy 10.08.2012 02:35:00 0
“Hırsızlığın önüne geçemiyoruz”

Çerkezköy Haber- Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy Şehitliği’nin eksiklerinin giderildiğini fakat hırsızlığın önüne geçemediklerini ifade etti. 

ŞEHİTLİĞİN BAKIMINI YAPTIK
Veliköy Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen iftar yemeğinde geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan, ‘Şehide Saygı Bu mu Olmalı’ başlıklı haber hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Haberde bahsi geçen Şehit Jandarma Er İlhan Doyuran’ın ailesini birçok kez ziyarete gittik. Annesinin ellerini öptük. Şehitlikteki tüm eksiklikleri belediye olarak giderdik. Boyasını ve bakımını yaptık. Yeni kapı taktık. Çiçekler ektik ve mezarların mermer döşemelerini yaptık. Fakat bazı onursuz kişiler, şehitliğimizin kapısını çalmış. Şehitliğimizin kapılarını çalan hırsızları buradan lanetliyorum” dedi.
 

İÇİMİZ RAHAT

Bazı vatandaşların durumu basına yanlış bir şekilde aksettirdiğini söyleyen Başkan Belindir, “Veliköy Belediyesi olarak bizim içimiz rahat. Gereken her şeyi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. En kısa zamanda şehitliğimizin çalınan kapısının yerine yenisini takacağız” dedi. Belediye Meclisi’nde de şehit aileleri ve gaziler yararına birçok karar aldıklarını anımsatan Belindir, “Ekiplerimiz elinden geldiğince şehitliği kontrol ediyor. Fakat burada hırsızlığın önüne geçemiyoruz” diye konuştu. 
 

Haber / Ahmet KARDEŞ  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10