Saadet Partililer iftarda buluştu

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ilçe ve belde yönetimleri ile partililer bir araya geldi.

Çerkezköy 12.08.2012 22:47:00 0
Saadet Partililer iftarda buluştu

YAYIK AYRANI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çerkezköy Haber-Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Ramazan Ayı’nın 22. gününde Minel Döner Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde belde teşkilat yönetimleri ve çok sayıda partili ile oruç açtı. İftarda, özel olarak hazırlanan yayık ayranı ise davetlilerden büyük ilgi gördü. Barbaros Caddesi’ndeki Minel Döner Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeği, parti üyelerinden Adem Sayar’ın duası ile sona erdi.

TÜM YÖNETİM KATILDI
Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Minel Döner Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. İftar organizasyonuna İlçe Başkanı Mehmet Kalyon’un yanı sıra, Saadet Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hasan Karakoç, Saadet Partisi Kızılpınar Belde Başkanı Yusuf Aydın, Saadet Partisi Veliköy Belde Başkanı Erdal Tosun, Saadet Partisi Karaağaç Belde Başkanı Mecnun Akdeniz, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.  
Haber / Ahmet KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10