“Tekirdağ Belediyesi’ni kazanmak için çalışacağız”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Çerkezköy Pasha Otel’de düzenlediği iftar yemeğine yoğun katılım oldu. İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin

Çerkezköy 12.08.2012 23:04:00 0
“Tekirdağ Belediyesi’ni kazanmak için çalışacağız”

Çerkezköy Haber - AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde partililer ve aileleri bir araya geldi.

PASHA OTEL’DE DÜZENLENDİ
AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Pasha Otel’de önceki verilen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ,
İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Pasha Otel sahibi Vehbi Demirtaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ümit Kök, İlçe yönetimi, gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ile aileleri katıldı.
“BU BAŞARILAR SİZLERİN SAYESİNDE OLDU”
Programın ev sahipliğini yapan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ partililer ile yakından ilgilendi. İlçe Başkanı Demirbağ “Sizler küçük bir aile ve teşkilat olarak gerçekten büyük işler yaptınız. AK Parti Çerkezköy’de bütün seçimlerde sizlerin sayesinde birinci olmuştur. Bundan sonraki dönemde çalışmalarımızı referandum ve Büyükşehir seçimlerinde göstermeliyiz. Cumhuriyet Halk Partili İzmir Belediyesi’nin su sıkıntısı çektiğini biliyoruz. AK Parti’nin hizmetlerini bütün Türkiye öğrenmiştir. Bu nedenle birlik, beraberlik ve kardeşlik içersinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini alacağız” dedi. 
GENÇLİK KOLLARI OLUŞUM İÇERSİNDE
2002 yılından itibaren Türkiye’nin eğitim, sağlık, dış politika ve ulaşımda gelişmesinde AK Parti’nin büyük emeği olduğunu ifade eden Demirbağ “Libya’da savaşın ortasında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türk bayrakları ile miting yapıyorsa, Dış İşleri Bakanımız Moldova Gagavuz’da yaşayan Türklere içme suyu götürüyorsa, 75 yıl aradan sonra Dış İşleri Bakanımız Musul’a gidiyorsa bunlarda sizlerin payı vardır” diye konuştu. Gençlik Kollarının yeni bir döneme girdiğini ifade eden Demirbağ “Bundan önce görev yapmış arkadaşların hepsini kutluyorum. Gençlik Kollarımız kuruluş ve yeni oluşum içinde. İçlerinden bir tane başkan seçeceğiz. Belediye seçimlerinin 2013 Ekim veya Kasım ayında yapılacağı konuşuluyor. Bizler bu ekiple Tekirdağ ve Çerkezköy Belediyesi’ni kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
“365 GÜN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti olarak Ramazan ayında güzel programlar gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil “Bizler teşkilatçılığın ruhunu yaşıyoruz. Diğer siyasi partiler Ramazan ayında yoğunluk yaşıyorlar, bizler ise 365 gün boyunca gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepiniz bu partinin mensubusunuz. Partililer olarak seçim meydanlarında hep beraber çalışıyoruz. Çerkezköy olarak Tekirdağ’da örnek bir teşkilatız. İyi bir ekibimiz var ve bu başarılarda hepinizin emeği var” dedi.
“BELEDİYELERİ ALACAĞIZ”
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını ifade eden Yeşil “Gerek ilçe teşkilatı, gerek kadın kolları ve gerekse gençlik kolları olarak seçimlere bugün yapılacakmış gibi hazırız. Başımızda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bizlerin hiçbir sıkıntısı olmayacaktır. Tekirdağ’da diğer partililer bile Belediyenin çalışmalarından ve hizmetinden memnun olmadığını ifade ediyorlar. AK Parti’ye oy vermedikleri için pişman olduklarını biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ni ve Çerkezköy Belediyesi’ni çok çalışarak AK Parti olarak alacağız” dedi.
 “BU VATAN TEK”
Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Sinan Meral de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. AK Partili gençler olarak amaçlarının sürekli ve daimi olarak bir ay değil 24 saat çalışmak olduğunu söyleyen Meral “AK Parti’yi daha yukarılara çıkarmak için hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Herkesin yeni oluşuma katkı sağlamasını istiyorum. Son dönemlerde şehit haberleri ile çok üzülüyoruz. Terörle de mücadelemizi sonuna kadar sürdürelim. Bu vatan tekdir “ dedi.
“VATANDAŞA ADİL OLARAK HİZMET VERİLİYOR”
Geçmiş dönemlerde Belediyecilik anlayışında vatandaşa öncelikli olarak temizlik ve su hizmetlerinin eşit ve ilkeli dağıtılması hedeflendiğini söyleyen AK Partili Meclis Üyesi Vehbi Demirtaş da “2004-2012 yılları arasında görevde olduğumuz sürede 40 bin nüfuslu ilçemiz 74 bin nüfusa yükseldi. Bu nüfusa sahip bir ilçede bütün hizmetler adil olarak dağıtılıyor. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Bağlık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşımız da eşit oranda hizmet alıyor. Çerkezköy Belediyesi gerçekten ciddi yatırımlar yapmıştır. Çerkezköy’de alt yapı sorunu kalmamıştır” diye konuştu. 
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10