“Elinizdeki son kurşunu iyi kullanın”

Son günlerde artan terör olayları, Hakkari'de 8 askerin şehit edilmesi ve İzmir’de askeri araca saldırı düzenlenmesi olayları üzerine açıklama yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Å?

Çerkezköy 12.08.2012 23:18:00 0
“Elinizdeki son kurşunu iyi kullanın”

Çerkezköy Haber - Geçtiğimiz günlerde Hakkari'de hain saldırı sonucu 6 asker ve 2 korucunun şehit edilmesi ve İzmir’de askeri araca yapılan saldırıda 1 askerin şehit edilmesinin ardından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy’de şehitlere saygı gösterilmediğini savundu.

KİMSE BAYRAK ASMADI
Son dönemlerde ülkenin bütünlüğünü parçalamak için hem içten hem de dıştan birçok entrika oyunlarının oynandığını söyleyen Ordu “Vatanın bölünmez bütünlüğünde Milliyetçi Hareket Partisi bu konuda Türk Milletini ve vatanımızı savunmak için milletin yanındadır. Ne hikmetse sekiz şehit verilen günde maalesef Çerkezköy sokaklarında, mahallerinde, siyasi parti temsilciliklerinde şehitlerimize saygı olarak bir bayrak asıldığını görmedik. Bu kadar duyarsızlık içinde olan bu toplumun karşı tarafa koz verdiğini düşünüyoruz” dedi.
“KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ”
Mustafa Ordu, Hakkari’de 6 asker ile 2 köy korucusunun şehit olduğu hain saldırıda vatani görevini yaptığı Geçimli Karakolu’nda belinden yaralanıp, roket isabet etmesi sonucu mevziden düşen İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut’un evine otobüs ile gönderilmesine de tepki göstererek “Çatışmada mermisi bittiği halde bıçağına dayanan yaralı askerimiz tüm toplumun gözü önünde Ankara’dan Bursa’ya yanında refakatçi bile olmadan bindirilerek beş saatlik yolculuğun ardından ailesinin yanına gönderiliyor. Cumhurbaşkanına yurt dışından ve yurt içinden bir tane eşek hediye edildiği zaman özel uçakla getirildiğini görüyoruz. Onun için bunu kamuoyu takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.
“24 SAATTE TEMİZLEYECEKLERİNE İNANIYORUZ”
Şırnak ve Hakkari’de son dönemlerde bölücü terör örgütü üyelerinin yaptığı saldırıların ortada olduğunu söyleyen Ordu “Askeri gücümüzün bölücü teröristleri 24 saat bile sürmeyecek zaman içinde temizleyecek güce sahip olduklarına inanıyoruz. Bu bölgede hangi entrikaların döndüğünü bilmiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ve bdp’nin de oradaki teröristleri muhatap almak için entrikalar çevirdiği ortadadır. O bölgeye gönderdiği heyetlerin canlı kalkan olarak teröristleri savunacaklarını düşünüyoruz” dedi.
HERKESİ DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI 
Suriye’nin bir bölümünün pkk’ya terk edildiğini iddialarını televizyonlardan izlediklerini söyleyen Ordu “Öbür taraftan İran’ın belirli bir bölgesinin de aynı durumda olduğunu ve İran’dan yetkili bir kişinin de Türkiye sıra size geldi diye açıklama yaptığını görüyoruz. Herkes önce kendi evinin önünü süpürmeli ve temizlemeli. Çerkezköy’deki tüm halkımızın bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor. Bunların hepsinin önlenmesi için Kandil’e girip Türk bayrağını dikmemiz lazım. Kandil’e gidip de Türk bayrağını dikseydik ve o zamanlar hükümete verilen yetki olsaydı bir günde 8 şehit vermeyecektik” ifadesini kullandı.
KURŞUNU İYİ KULLANIN
Türk Milletinin son iki ayda 46 şehit verdiğini ifade eden Ordu “ Türk Milleti terör örgütüne 2012 yılında 112, 10 yıl içersinde ise bin 163 şehit vermiştir. Şehit verdiğimiz arkadaşlarımız Türk milletinin evlatlarıdır. Şehit olan kardeşlerimiz bu vatan toprağının ve bin yıllık Türk kültürünün evlatlarıdır. Onun için biz diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti’nde 80 milyon insan vardır ve tapusu da tekdir. Son dönemlerde yaşananları vatandaşlarımız iyi analiz etsin. Herkesin eline Allah’ın izni ile bir silah verilecek. Ekim 2012’den sonra ellerindeki silah ise yapılacak olan seçimlerde kullanacakları oy ve mühür olacak. Eğer bu ellerindeki son kurşunu iyi kullanırlarsa gelecek için hiçbir karanlık ortam kalmayacak” dedi.
Haber / Faik Onur KAYA 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10