6. kattan düşen Garip yaşamını yitirdi

Yaklaşık 5 aydır çalıştığı binada ekmeğini kazanan 54 yaşındaki Mustafa Garip isimli işçi, dün öğle saatlerinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Çerkezköy 12.08.2012 23:34:00 0
6. kattan düşen Garip yaşamını yitirdi
Çerkezköy Haber - Yıllar önce Bulgaristan Sliven’den bölgesinden Çerkezköy’e gelen Mustafa Garip, her gün olduğu gibi dün sabah saatlerinde mesai arkadaşlarıyla birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi Başarır Sokak üzerinde bulunan inşaat halindeki binada işine başladı. Garip, kalıp kurmak için çalıştığı binanın 6’ncı katına çıktı. Edinilen bilgilere göre, talihsiz işçi bu sırada sabit olmadığı belirtilen kalıp parçasına basınca dengesini kaybedip toprak zemine düştü.
YOLDA YAŞAMINI YİTİRDİ
Garip’in düştüğünü gören diğer işçiler hemen olay yerine 112 ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin, talihsiz adamı hayata döndürmek için yaptıkları müdahale sonuç vermedi. Yolda yaşamını yitiren Mustafa Garip, Özel Optimed Hastanesi’ne getirildi. Burada da doktorlar ve sağlık ekipleri yaklaşık 30 dakika süresince talihsiz adamı hayata döndürmek için çaba gösterdi, fakat sonuç alamadı. Talihsiz inşaat işçisi emekli Mustafa Garip tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.
DOKTOR ACI HABERİ VERDİ
Saat 12.30 sıralarında meydana gelen olay sonrası hastane doktoru, Mustafa Garip’in mesai arkadaşlarına ölüm sebebini açıklayarak, tüm müdahalelere rağmen Mustafa Garip’i hayata döndüremediklerini söyledi. Kulaklarından kan geldiği ve karın bölgesinde de iç kanama olduğu tespit edilen talihsiz işçinin, vücudunda çok sayıda kırık olduğu da tespit edildi.
OĞLU HASTANEDE FENALIK GEÇİRDİ   
Olayı duyan Mustafa Garip’in oğlu Metin Garip, Özel Optimed Hastanesi’ne geldi. Burada bir polis memurundan acı haberi alan Metin Garip, hıçkırıklar içinde olduğu yere yığılıp kaldı. Hemen sandalyeye konularak müşahede odasına alınan Metin Garip sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay sonrası Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri, inşaat çevresini kordon altına aldı. Büyük bir talihsizlik sonucu feci şekilde yaşamını yitiren inşaat işçisi Mustafa Garip’in ölümüyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
Haber / Mustafa KOCABAŞ – Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10